npero
Čuven
- Učlanjen(a)
- 11.04.2003
- Poena
- 630
Moja oprema
- Pristup internetu
- Optički internet
A pod agregatom podrazumevas onaj uredjaj sto radi na gorivo i sto stvara bku od 200Db?Ili postoje i neki drugi modeli, ja bar znam samo za taj. Treba imati u vidu da ce taj uredjaj da radi u prodajnom objektu.
Veruj ima ih sa mnogo manje buke Hondini agregati oni sto izgledaju kao kofer kaze fabrika 59 dB buke ali im je dosta dobra cena mada za taj kvalitet verovatno vrede para. Koliko sam cuo ima za reda velicine 100eura nekih malih agregata doduse ne poznatih kao Honda ali te nisam imao prilike licno da cujem, Hondu sam video kod ovih ulicnih sviraca koriste za pojacala za zvucnike.
Postoji li u prodajnom objektu neki magacin samo stavis crevo za auspuh napolje kroz prozor i gotovo. Oba resenja imaju prednosti i mane akumulator trenutna cena bas nije mala neki veci akumulator cena je nekog manjeg losijeg agregata sa tim da akumulator ima vec trajanja i odredjen kapacitet koliko sati moze da radi ali kao sto kazes nema nikave buke nemoras da ga palis kao agregat sa agregatom ima vise zezancije ali radice dok god mu sipas gorivo i predpostavljam da ce za tih par koriscenja godisnje prevazici radni vek jednog prosecnog olovnog akumulatora. Kazem kod mene je i sad akumulator ali imam u planu da uzmem i agregat posto ponekad znaju da remontuju nesto nema struje od 8 do 14 a tad obicno treba vise od jednog akumulatora a na agregat bi mogao i drugi komp da zakacim