Šta je novo?

Uprogramiranje daljinca?

• Začetnik teme Začetnik teme tamash
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

tamash

Slavan
Učlanjen(a)
04.01.2007
Poena
319
Imam LG tv i SBB D3 risiver. Da li bi univerzalni daljinac mogao da se namesti za oba uređaja, ovako stalno tražim jedan ili drugi, dal za prebacivanja programa utišavanje itd. Ili možda nekako ovaj daljinac od tv-a da se uprogramira da se koristi i na risiveru. Na daljincu ima opcija za TV-DVD-VCR pa sam pomislio da može on da se namesti. Model ovog LG-ovog daljinca je MKJ39170805.

A sto ne koristis daljinac od SBB D3 receivera za upravljanje TV-om?

Pa bi ja, al ni to ne znam kako se programira, nemam nikakvo uputstvo.

KAko da ga programiraš kad su mu sve funkcije popunjenje

Kada su mi uključivali D3, rekli su mi da taj daljinac može da se upari sa tv-om. Čak je i hteo to da uradi, ali mu ja rekao da ne mora. A sad bi da uparim ili taj od risivera ili ovaj od tv-a. Ili ako ne može, kupiću ja univerzalni samo da sam siguran da će da radi sa oba uređaja i da podržava sve te funkcije. Ako neko zna nešto o tome, molio bih da mi pomogne.

pogledaj ovaj link....sa ovim daljincem..ima ga kod nas,ali je malo skuplji..oko 35 eura...mozes da namestis da radi skoro na svemu sto postoji,a moze da upravlja u isto vreme sa 4 uredjaja...radi po principu..nakacis ga preko usb na komp(Win..Mac)i u njegov program uneses,marku uredjaja,koji zelis da upravljas.....on sa svog servera..unese sve sto treba..i spreman je za koriscenje...
http://www.logitech.com/en-za/remotes/universal-remotes/devices/6812

Jesi li probao na ličnom primeru? Jel ako je tačno deluje fenomanlano

za Z3375 koji je u osnovnoj ponudi šatro digitalne nema ništa

jel uspeo neko da se reši gomile daljinskih? Pretpostavljam da većina ima problem kao i ja: LCD + D3 + zvučnici, pa podelite (pozitivna) iskustva

Uzmeš Harmony ili nešto slično i rešio si problem a do tad setuješ d3 daljinac da kontroliše stb i tv, jedan manje 🙂

Nazad
Vrh Dno