Šta je novo?

upravo sklapam i imam problem

conica

Slavan
Učlanjen(a)
27.01.2006
Poena
305
'bro vece

upravo stavljam procesor (e6300) na plocu (p5b deluxe) i naisla sam na mali problemcic i ne zelim da silim ako ne mora

naime, postavila sam procesor u svoje leziste i sve je u milimetar, no sada treba da spustim onu metalnu zastitu koja ga pritiska dole, i cini mi se da bih trebala mnogo jako da je pritisnem sa onim leverom..da li to tako treba ili nesto ne valja??

Nisam siguran o kojoj jacini pricas, ali treba malo jace da se stisne.

recite vi meni posto mi je ovo prvi ovakav procesor koji sama stavljam, jel oni pinovi treba da upadnu negde u procesor, posto ja na proscesoru vidim samo "zlatne' tackice ali ne i rupice

p.s. ...zensko sta cu

recite vi meni posto mi je ovo prvi ovakav procesor koji sama stavljam, jel oni pinovi treba da upadnu negde u procesor, posto ja na proscesoru vidim samo "zlatne' tackice ali ne i rupice

p.s. ...zensko sta cu
Ne! Ne upadaju, vec su tu samo da uspostave kontakt!
p.s. Obrati paznju da pravilno postavis procesor! Tesko mozes pogresiti,ali svasta sam video!

Poslednja izmena:
Ma de bre sta davite devojku uputstvima. Samo stavi procesor odozgo na te pinove (samo nemoj naopacke molim te) i spusti tu rucicu (ide tesko, ali ide)!!!

I pohvale za dobru kupovinu. Cekamo da pocnes sa pitanjima za overklok :D

OKAY...znajuci koliko sam "silna", nisam imala hrabrosti da ga jako pritisnem pa sam sacekala decka da dodje i spusti lever...IT'S ALIVE :eyebrows:

sto se overkloka tice, sacekacu malko sa tim pitanjima, posto treba prvo staru mashinu da beckapujem i postavim sve sto mi treba na novoj. Postavila sam sistem i za sada je to to..sve radi kako treba i vraski besumno

hvala na pomoci

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno