Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
18 wheels of steel
Prvo vozis kamion za firmu pa kada skupis pare kupis svoj kamion a posle otvoris svoju firmu i imas svoje vozace koji voze za tebe, samo im odredjujes sta ce voziti i jos nekoliko stvari. Prosta igra, meni se svidela.
znam igrao ali nisi shvatio na sta mislim znaci strategija npr kao kombinacija nekog transport tycoona i industrijskog.Industry Giant to ima znam za i jednu igricu iz '97 pa me interesuje ima li nesto svezije tog tipa?
Izasao je pocetkom jeseni 2004 (znaci sveze) Transport Giant. Nesto jednostavnije od Industry Gianta-a ali mnogo kompleksnije od ovih kamiondzijskih (da ne bude da ih ne volim i ja vec dugo imam instaliran Padal to Metal). Najvise podseca na stari Transport Tycoon. E sad, osnovna verzija ima mnogo bagova, pa je preporuka da skines patch 1.3. Meni je delovalo zanimljivo, ali nisam se naigrao, posto je u to vreme bilo mnogo toga boljeg aktuelno. Ali to je definitivno ono sto trazis.
E da, mislim da imas opis u septembarskom ili oktobarskom SK.