Jes' malo kasno, vec si uzeo tog istog WD-a... ali eto, da te kvotnem, za ovaj deo oko "proveravanja srece"ja mislim da ce da padne samsung da nebih vise proveravao svoju srecu :wall:
Postoje dve serije tog Seagate-a od 320GB - jedna bucna, a jedna tiha... ne znam oznake, nazalost, ne pratim uopste Seagate-a.Ne znam koje si slusao, ali je meni 320-ka sasvim ok sto se tice buke. Danas sam prikacio od druga WD 80GB SATA koji toliko pisti iako nista ne radi, da sam ga iskljucio posle 10 minuta. Stvarno ne znam kakvi su noviji WD, tako da ne mogu za njih nista da kazem
:shock::zgran::lupko::hair:
Ima i toga za tebe:shock::zgran::lupko:
no dobro "satro" je na 750gb modelima manje izrazeno lol
A od cega ce - od sutiranja nogom? :d:dmeni licno bitno da je garancija od 5 godina tu a i od "skladistenja" hd filmova nece valjda da rikne :smash:
Fala Ivdzo, blagodarim :smoke:eve ga
vista x64 ultimate, "ide mode", 50% pun disk
uzet je u eurolinku tako da neverujem da ce mi kimtec dati da biram koji cu hard hteti nazad da doplatim za neki
inace i ja mislim da je losa serija ali da me ovoliko nece :wall:
Neverovatno !!!!
terci hard koji sam dobio jos onomad je crko tj life guard nalazi gresku :wall:
neverujem skinem igricu sa neta i da je raspakujem nece prijavljuje neki error read pustim life guard kad ono greska brze bolje kopiraj podatke sa njega :S: :S: ujedao bi kako me je iznervirao
to samo meni moze da se desi da mi crku 3 ista hard-a:wall::crash::S::smackbum::smackbum:
Nek uzme WD6400AKSS i nek bude sretan duuugo duuugo vremena, svaki proizvodjac ima svoju losu seriju (Seagate, Maxtor, Quantum i IBM jedno 7-8 losih serija) ali to nije razlog odma odustati od WD-a jer u poslednje vreme pravi stvarno dobre diskove a posto se druzim sa njima od 1993. ne bih tako lako dizao ruke od njih, makar i da sam dobio tri losa harda zaredom.
S obzirom koliko WD diskova se prodaje u Srbiji...
Hahaha. Pa jedina dva diska koja su mi crkla su bili WD :d. S obzirom koliko WD diskova se prodaje u Srbiji (svi ih imaju u ponudi) uopste me ne cudi sto su krsh. Kod nas se kvalitet nije nikad uvozio na lopate.
Cek kad ti svi budu kupovali Lian Li....brzo ce te i za njih pricati da su krs.![]()
WD nikad nije bio poznat u Srbiji kao kvalitet.
Idi guglaj malo...Nikad nisam cuo da se nekom Seagate pokvario a i moj radi kao bebica.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari