Na tom linku malo gore sto je postavio yooyo, ovi iz korisnickog centra pokazali su da je ipak bilo potrebno da kod koji si dobio SMS-om ubacis na sajtu da bi se pretplatio na njihov servis. Meni samo nije jasno kako onda ljudi kazu da ih neko drugi registrovao?
Da si vise pratio temu, video bi da je ArrowSat napisao da su neko probao i na nekoliko mob. brojeva dobio isti pin za prijavljivanje, odnosno "pregled rezultata IQ testa" kako su napisali.
Prema tome, neko ko je u affiliate shemi sa FUN Telecom-om
A druga stvar, po cemu oni mogu da dokazu da si ti stvarno uneo taj pin dobijen sms-om? Oni su se verovatno ogradili tako sto u njihovoj bazi podataka pise da su poslali pin, da je isporucen i da je nazad unet sa iste IP adrese sa koje je unet mob. broj. Pa ta aplikacija, koju su oni pisali, moze da jednostavno po slanju pin-a sms-om upise sve sama to u bazu, bez da si sam uneo pin na sajtu. Posto je sva oprema kod njih, mogu da manipulisu svim zapisima u bazi i kojekakvim logovima koje prave standardne aplikacije (webserver, database server, OS-ovi i sl).
Takodje, posto sam i ja namagarcen i time dokaza svoj IQ
Dakle, kad sam ja popunjavao test (medju prvima pre 2-3 meseca), mislim da nije bilo onih sitnih slova u dnu o "pravilima igre". Nazalost, to ne mogu da dokazem, ali je moguce da su taj tekst ubacili tek kad se omasovilo i kad su shvatili da mogu da se nadju pred tuzbom. Jedan od dokaza za ovu sumnju je i to sto u saopstenju RATELa preneto da se na sajtu quiz2you ispod spomenutog teksta nalazi link za "Uslovi & Odredbe za 150 din po sms-u (maks.2 sms-a nedeljno)" , sto se moze i videti na slici koju su prilozili. Dok kad se sad ode ne postoji vise ovo "(maks.2 sms-a nedeljno)" .
A i u tom famoznom tekstu pise da resavanjem testa postajes "clan Kluba Igre", sto nije isto sto i pretplatnik. Ovo verujem da je oborivo pred sudom, kao i famozne stavke unutar "Uslova i Odredbi" da se sklapa ugovor s firmom registrovanom u Portugaliji i da je u slucaju sporova nadlezan sud u Irskoj. Ne znam kolko je to moguce s pravne strane da fizicko lice "sklapa" ugovor direktno sa stranom firmom, jer i pored toga sto ovo rade domace firme, one nisu nigde spomenute. A da ne spominjem tu nadleznost suda u Irskoj.
A gle ovo!! Dok sklapam poruku, pogledao sam opet te Uslove & Odredbe, i sad su promenili ono za sud u Irskoj
I za kraj.
Vidim da niko nije google-ao ime vlasnika FUN Telecoma (Jole Radonjic). Rezultat pretrage je krajnje zanimljiv, ako se ne radi samo o prevelikoj koincidenciji (istom imenu i prezimenu, zemlji porekla - Crna Gora, i godinama doticnog). Radi se o nekom pevacu, tako da mozda treba da nam je satisfakcija sto ulazemo u "umetnost"