Šta je novo?

Uposlite vase overklokovane zverine!!!

Ma ne pada mi napamet da radim za njih.:rocket:

A jel' se neko zanima sa Genome@Home?

Genome@Home i Folding@Home su spojeni u jedan projekat, tako da sa klijentom 3.24 mozes da radis obe vrste zadataka, samo podesis u 'Preferences' da li zelis odredjene zadatke ili ti nije bitno.

Nista se ne placa, narod dobrovoljno donira slobodne cikluse svog CPU, sve u službi medicine i napretka u otkrivanju leka za rak, sidu i ostale bolestine...

Mala napomena: klijent koristi samo IDLE vreme procesora, tako da se ne primecuje njegov rad, cak ni prilikom benchmark programa

melkor je napisao(la):
Nista se ne placa, narod dobrovoljno donira slobodne cikluse svog CPU, sve u službi medicine i napretka u otkrivanju leka za rak, sidu i ostale bolestine...

Mala napomena: klijent koristi samo IDLE vreme procesora, tako da se ne primecuje njegov rad, cak ni prilikom benchmark programa

Naravno......zato onaj iskezeni smile i stoji tamo gde stoji.....:)

ja sam jedno vreme ganjao male zelene na seti@home al mi posle dosadilo ... vise mi se svidja kad mi je mashina u stady by-u

][V][ATRIX™ je napisao(la):
Ma SETI@HOME rules.

Ja ga koristim jos od 1998/1999 ... ,)

i jesi li nasao nekog malog zelenog?

Jos jedan nacin kako bogati postaju jos bogatiji...

Nisam cuo da je kod nas pokrenut i jedan slican projekat.
Da napravimo interesnu grupu ?

melkor:
Jel jos neko na Bench-u radi ovo osim mene?

Da si mi ti ziv i zdrav... :) Jos od klijenta v. 1.x

][V][ATRIX™:
Ma SETI@HOME rules.

Ja ga koristim jos od 1998/1999 ...

SETI je neizvesno da li će nešto biti pronađeno, dok su rezultati F@H očigledni, kao i konkretna primena u medicini.

VGagi:
os jedan nacin kako bogati postaju jos bogatiji...

Nisam cuo da je kod nas pokrenut i jedan slican projekat.
Da napravimo interesnu grupu ?

Ja sam osnovao F@H tim pod nazivom Overclockers Serbia, a broj tima je 513. Tako da bih iskoristio ovu priliku da pozovem sve zainteresovane da se pridruže.

raindog je napisao(la):
i jesi li nasao nekog malog zelenog?
Nope. Batalio sam malo to zadnih godinu dana... A i mail sam promenio, tako da ne mogu ni da mi jave dal sam izvuakao "premiju" ... :beat:

Nazad
Vrh Dno