Koliko ja znam Habu je isto dosta star model. A i ne znam sto bi neko uzimao Habu kad DeathAdder kosta isto.
Pa, sta pise na kutiji 4000 dpi ili 4200 dpi?
Blago tim "vrhunskim gejmerima", verovatno ne rade nista drugo u zivotu sem toga... Ja bih to nazvao "paraziti drustva":wall::wall::wall:![]()
ne mogu tacno da se sjetim ali kutija izglda identicno ovoj http://img84.imageshack.us/img84/5648/51485daboxfrontos2.jpg ali sam siguran da pise 4000dpi ili 4200 ne sjecam se sad tacno (bio sam prekuce tamo)
Vidi se koliko si upucen u temu...
Pa, dobro, ali onda postoji velika sansa da je ustvari na sajtu navedeno kako treba, posto nisi siguran da li je 4000 dpi ili 4200 dpi![]()
Zna li iko mogu li se ovi pacovi poredit sa logitechom po pitanju kvaliteta izrade i cvrstoce? Mislio sam da mx510 zamjenim recimo sa tim death adderom. Ili da malo vise doplatim pa da pazarim G5 ili G9?
Jel ti palo na pamet da procitas test, kad se vec javljas u temi koja se odnosi na isti? Lepo pise kakav je kvalitet...
Da sada imam potrebu da pazarim neki game model, bez veceg razmisljanja bih uzeo DeathAdder, prvenstveno jer mojoj saci pruza najbolji osecaj...
Pa bio je namerni off,kao i ovaj.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari