Šta je novo?

Upoređivanje temperatura!!!

Nemoj da se igraš sa više fan controler-a, jer se može desiti da ti nijedan ne radi, a možda i da ti ventilator prestane raditi...

Nemoj da se igraš sa više fan controler-a, jer se može desiti da ti nijedan ne radi, a možda i da ti ventilator prestane raditi...

To kažeš iz iskustva ili nagađanje? Sada si me isparanoisao :d

To kaže kreator smcFanControler-a... Nije da će ti ventilator prestati da radi, već može doći do sukoba između programa koji mogu da ti naprave zbrku sa ventilatorima...

Dakle, u jednom trenutku samo jedan program za kontrolu ventilatora...

Hvala što si mi skrenuo pažnju na to ;)
p.s. a i izgleda da ni ta dva programa ne daju željeni efekat! Kako nemaju neki gde možeš u određenom rasponu temperatura da zadaš određenu brzinu ventilatora!!!

E, da su babi točkovi... :d

Platimo nekome da nam napravi takav programčić npr za tvoj rođendan pa onda ti to podeliš sa nama :D

Može i tako... :d

e sad si me bash zainteresovao - odo da pogledam na ArsTehnici šta kažu... 10x! :)

EDIT:
probao Hazel i radi, delimično :) kad se promeni naki fajl uzme i pozove skriptu za refresh stranice u webbrowseru onoliko puta koliko ima fajlova u folderu u kome se desila promena jednog fajla :D

[OFFTOPIC]
***e, trebalo mi je 15 minuta da pronađem ovaj tvoj post vezan za Hazel. Negdje u malom mozgu mi je ostalo da sam ti rekao za njega, ali nikako se sjetiti gdje...

Bitno da ti završava posao, za ostalo - piši developerima, pa neka pišu oni dalje program... :d

[/OFFTOPIC]

Vrh Dno