Kupio sam danas u win-win u plocu (ECS A770M-A), procesor i memorije. Kada sam sklopio masinu stvar, nazalost nije proradila (ploca samo vrti ventilatore, PWR led baca svetlo na HDD led na kucistu, a dobro sam spojio, na primarnom optickom uredjaju ne svetli led i hoce da se otvori kada je spojen, dok na sekundarnom svetli konstantno i nece da se otvori, pri cemu valja istaci da sam i IDE kabl dobro spojio). Probao sam sve: Clear CMOS, da diskonektujem HDD i optiku (u plocu uboden samo jedan memorijski modul i graficka kartica), izmenjao oba modula u razlicitim memorijskim slotovima, sa drugom grafuljom i nisam uspeo ni post da prodjem, tj. sve sto se desava je vrtenje ventilatora. Burazeru sam pre par meseci sklopio masinu sa istom plocom, pa sam se opredelio za iste modele HW-a i prodavca zbog ranijeg dobrog iskustva, ali trt.
Doneo sam burazerovu masinu sa koje ovo i pisem da bih isprobao sta tacno ne valja, mada logika govori da je najverovatnije ploca u pitanju. Ajd', ako neko ima ideju kako da sredim stvar i postedim sebe maltretiranja sa ostvarivanjem prava na garanciju.
Nadam se samo da se nista lose nije desilo mom HDD-u...
Doneo sam burazerovu masinu sa koje ovo i pisem da bih isprobao sta tacno ne valja, mada logika govori da je najverovatnije ploca u pitanju. Ajd', ako neko ima ideju kako da sredim stvar i postedim sebe maltretiranja sa ostvarivanjem prava na garanciju.
Nadam se samo da se nista lose nije desilo mom HDD-u...