Šta je novo?

upomoc

hansolo1985

Slavan
Učlanjen(a)
03.11.2007
Poena
301
.Sta moze da se desava ako mi se pojavljuju neki pikseli i tackice kada otvaram bilo sta,kada pomeram mis desaava se kao da te tacke razvlacim po beloj povrsini,desava se i da mi se gube ikone.imam smetnje pri gledanju filmova tj radi mi DVD Power,Media player classic,ali kada pustam bilo sta preko BS-a,Media playera i MV2 slika je mutna,sa raznim linijama.Sta to moze biti,sa time sto masina radi dobro i normalno?Hvala na pomoci unapred :crash::crash:

U svakom slucaju prvo reinstaliraj sistem, posle stavi drajvere sto novijeg datuma.

ne,nemam problema sa igrama.pre tri meseca sam kupio novu masinu i vec problemi,svi bi da te *****u.

🙂
Verovatnoća da će bilo koji PC raditi apsolutno perfektno je infinitezimalno mala 🙂
Jednostavno sistem je suviše kompleksan. Ako je hardware ispravan i ako ima zadovoljavajući kvalitet napajanja strujom i ako nije overklokovan - onda je sigurno napakovan sa minimum 10GB softvera koji su razvijali desetine hiljada ljudi različitih sposobnosti. U tih 10GB sigurno postoje hiljade bagova koji će se ispoljavati na najčudnije načine...

hvala svima.Imam ja jos problema hehe.Skoro sam instalirao neku igricu i pri tome nisam uspeo da zavrsim inst jer je nesto blokiralo.ipak ono sto je do tada ubaceno je ostalo i sada uninstall-om ne mogu da ga uklonim,ubacio sam takodje i object desktop i kada sam pokusao da ga uklonim takodje nisam mogao.kako da ih uklonim?

Poslednja izmena:
Posto nije resenje da brises folder u koji je smesten taj raspakovani deo , probaj da ponovis instalaciju te igre i tad ce mozda zavrsiti. A sa druge strane mozda je dovoljno instalirano da bi ti prilikom otvaranja auto play-a od igrice ona sama ponudila opciju uninstal.

Pokusao sam ne vredi,ubacim cd ima uninstal ali nece,za ove objeckt desktop mu fali log innstal file pa ne moze da ga ukloni.Zamenio sam i kodeke i ne pomaze nista,slika i dalje ista.mnogo ljudi se zali na Vga 7600 GS Silent

Poslednja izmena:
I ja sam imao problema sa tom grafikom na početku. Prvo u biosu stavi AGP na 4x. Onda lepo ocisti drivere za grafiku u safe modu, pa instaliraj malo starije drivere ( npr 92.75) pa probaj. Meni je to rešilo probleme.

Nazad
Vrh Dno