Šta je novo?

Upomoc !!!

Trogdor

Slavan
Učlanjen(a)
02.10.2005
Poena
319
Juce sam uzeo novu plocu Foxconn 6100K8MA-RS s939 i procesor Venice 3000+ ! E problem je u tome sto kada OC-ujem procesor ,bios iz nekog cudnog razloga ne zapamti to,pa u WIN udje ponovo na defaultu !? Ovo se desava pri bilo kakvom OC-u,znaci nista nece da zapamti u WIN-u,a kada ponovo udjem u bios tamo pise da je OC-ovano ! Ako neko zna sta da radim bilo bi super da mi kaze ;)

1) Maler
2) Procesor ti nije tako laka riba pa se neda
3) Ako sve dobro radi na default-u ne verujem da bi ti uvazili reklamaciju.

zastita od izmene parametara ?

Postavi Cool 'n Quiet (ili kako se vec pise) na 'enabled', 'on' ili kako vec tebi stoji u biosu. To je mene zezalo na DFI Ultra Infinity i isti cpu :D .

Problem resen :) ! A resenje je bilo naravno FLASH BIOS-a ! U svakom slucaju hvala vam...

Opet flesujes bios!
P.S. Cestitam na novoj ploci i procesoru :)

Piše u My Computer-u.

@ astan
Hvala :)
@Marel
Nisam dirao mnozioc,dakle HTT je 275,i izgleda ova ploca ne trpi vise i to ti je ! Probao sam sa dizanjem voltaze ali ne ide (trenutno je voltaza 1.472) !
Mislite mozda da bi smanjivanje mnozioca na recimo 8 podrzalo veci HTT ?

Kada smanjim mnozioc na 8,dogadja se interesantna stvar ! Naime kada odem na properties my computer-a,on mi prijavljuje 2.19 ghz znaci kao da je smanjen mnozioc,ali zato cpu-z i amd64 info prijavljuju mnozioc na 9 kao da je nepromenjeno stanje !?

Vrh Dno