djoni
Slavan
- Učlanjen(a)
- 11.02.2005
- Poena
- 319
Problem : Na poslu koristim 98 /128mb ram, skromna masina, nedavno formatirana -vidi thread "agonija sa majstorima"...Jutros sam - kao i do sada,milion puta, podigao Operu 8.54 da prosurfujem malko - u isto vreme je i Soulseek skidao neku muziku - nista sto vec nisam radio zilion puta - predlozen mi je upgrade koji sam odbio, nastavio sa surfom norm, onda je soulseek poceo da mi koci sistem...mis igra ko na zejtinu, itd ...ok, iskljucim , pogasim, sacekam...vidim kasljuca jos ceo sistem ...Iskljucim sve skroz, ponovo podignem,/ bez soulseek/, dvoklik na opera i ekran se samo zacrni - total ! Kao restart ali ne podize se nista. Iskljucim "na ruke", ponovo sve, ponovo na opera dvoklik -isto - crnilo i bunilo...Opet iskljucim, podignem, proverim mail -radi, IE-omrazeni-radi....Opera - opet crno !
Skinem novu instalaciju - Zoni je ostavio za starije Opere - skinem opet 8.54 , kao ,svezu - ovu deinstaliram, restart, instal ove nove - opet isto ....Totalni zbun. U medjuvremenu pretrcim sa Kasp i Adaware Pro /updateovano/ - NISTA !
Problem je sto ne znam kako i da li uopste treba da pristupam registry /ne znam kako da ga gadjam na win 98 se ....regedit ne sljaka.../ - pa da tamo nesto brisem mozda sto ima veze sa Operom, pa eventualno novi install.
Ima li neko nekakav predlog, ideju...shalu, poshalicu ...misssslim ako budem morao da sljakam sa IE -poshizecu !!!!!
Unapred hvala !!!!
Skinem novu instalaciju - Zoni je ostavio za starije Opere - skinem opet 8.54 , kao ,svezu - ovu deinstaliram, restart, instal ove nove - opet isto ....Totalni zbun. U medjuvremenu pretrcim sa Kasp i Adaware Pro /updateovano/ - NISTA !
Problem je sto ne znam kako i da li uopste treba da pristupam registry /ne znam kako da ga gadjam na win 98 se ....regedit ne sljaka.../ - pa da tamo nesto brisem mozda sto ima veze sa Operom, pa eventualno novi install.
Ima li neko nekakav predlog, ideju...shalu, poshalicu ...misssslim ako budem morao da sljakam sa IE -poshizecu !!!!!
Unapred hvala !!!!
Poslednja izmena: