Šta je novo?

Upomoc ! Nero expres ...

Haludza

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
619
Cu negde na forumu da ima neki nero uz pomoc kojeg formatiras RW disk i onda na njega mozes da pises i brises iz windows comandera . E sad koji je to program i gde mogu da ga skinem . A u medjuvremnu sam skinuo neki nero expres i instalirah misleci da je to to . Medjutim ono neko njesra , sad nemam pola opcija koje sam imao sa starim nerom , nego mi non-stop stavlja neki glupi wizard . Jer mogu to da izbacim nekako tj. da mu vratim stare opcije bez uninstala ?

Lično koristim InCD za UDF formatiranje CD-RW diskova. Imaš ga na Aheadovom sajtu odakle je i Nero.
Pozdrav!!!

Haludza je napisao(la):
...koji je to program i gde mogu da ga skinem

To je InCD firme Ahead i mozes ga naci na njihovom sajtu, mislim da je adresa www.ahead.de. Obrati samo paznju da tako narezane diskove nije moguce citati na drugim masinama bez prethodno instaliranog UDF reader-a. Ne bih ti preporucio da cuvas vazne fajlove na takvim diskovima, zbog toga sto mi se desavalo da neki fajlovi jednostavno nestanu.

Re: Re: Upomoc ! Nero expres ...

Titanium Angel je napisao(la):
Obrati samo paznju da tako narezane diskove nije moguce citati na drugim masinama bez prethodno instaliranog UDF reader-a.

Nisi sasvim u pravu. Win2k i WinXP čitaju UDF bez posebnih programa (readera).

Cak i ako nije instaliran UDF reader, kada ibacite cdrw disk u cd citac, na cd-u se jedino vidi neki .exe fajl koji je u stvari instalacija tog udf readera. Tako da nema ogranicenja.

Re: Re: Re: Upomoc ! Nero expres ...

Heinz je napisao(la):
Nisi sasvim u pravu. Win2k i WinXP čitaju UDF bez posebnih programa (readera).

U tom slucaju je UDF Reader integrisan u Windows. Moguce, nisam nosio UDF diskove nikad nigde, tako da nisam znao.

Vrh Dno