Šta je novo?

UPOMOC nemogu pristupiti particiji

saddamnsliman

Slavan
Učlanjen(a)
20.02.2006
Poena
320
Moja oprema  
CPU & Cooler
Zilog Z80
GPU
Ferranti ULA 9000
Pristup internetu
  1. Modemska 56k veza
Nisam znao pod koju oblast postaviti ovu temu pa sam ,dosta nasumično odabrao ovu.
Naime radi se o tome što na Dell-ovom laptopu sa XPom nemogu da pristupim C particiji niti na dvoklik niti sa explore. A računar radi i instalirani programi rade bez problema. Drugoj particiji se može pristupiti bez problema. Kada dvoklikom probam pristupiti C-u otvori mi prozor kao onaj za otvaranje nedosad nepoznate vrste fajla. tj. Za izbor kojim softverom otvoriti fajl. Ako probam tim zaobilaznim putem selektovati Windows explorer neće da prihvati za stalno (mada otvori particiju).
Hvala unapred.:smash:

Kao prvo , uzi i instaliraj GetDataBack (ovo je programcic za spasavanje podata sa kojijm mozes da sve bitne fajlove iz C particije iskopiras na D ili na neku drugu) kada si to uradio i naravno iskopirao sve bitne fajlove sa C particije uzmi i uradi system , tj formatiraj particiju na kojoj je operativni system.... Naravno postoje jos neka druga resenja za ovaj problem ali ovo je najjednostavnije i sigurnije posto su u pitanju 100% virusi .

pozdrav

Poslednja izmena:
Nema potrebe za formatiranjem.

Je l' mozes da pristupis particiji kada kucas c:\ ? Skeniraj komp sa SuperAntiSpyware, ili eventualno probaj sa ovim reg fajlom iz attacha.

Prilozi

• xp_drive_association_fix.zip
    1.1 KB · Pregleda: 28
Pazario si neki virus sa USB-a, to se desilo i na kompu moje devojke, mada je kod nje Total Comander uredno video c: particiju dok winexplorer nije hteo nikako...

ComboFix...

Vrh Dno