Šta je novo?

Upomoc!!!!!!!!!!!MP3 - Player

Dark Lord

Čuven
Učlanjen(a)
27.06.2002
Poena
601
Ljudi pomazite,gde kod nas mogu da kupim mp3 plejer,koji je najbolji a da mu je cena do 300 eura? UNAPRED HVALA:wave;

300 evrosa!!!! Mozes da ga uzmes gde hoces i koji hoces osim onh creativeovih Nomada sa diskovima od 10 giga :)
Pozovi computer dream, imaju tri cetiri vrste.

pozdrav

mp3-plejer

U compur dream-u imaju neke singapurske plejere koji ne lice ni na sta,trebaa mi neki sa diskom od otprilike 1 GB,jel ima tako nesto?FX FX

Nije mi jasno zbog cega su mp3 plejeri jos uvek toliko skupi, skoro da se cena i nije snizavala, vec samo ono, mi imamo vise nepotrebnih dogradnji za istu (visoooku) cenu....300 evra ne bih dao ni....."skupaa teh-nologija, druze"

Zar u CompLandu nemaju Creative-ov model sa hardom? Imali su ga to je sigurno...
Obrni neke brojeve PC Press-a ta ih je dosta bilo.

Imaju neki novi creativov mp3 plejer od 20GB,ali je oko soma evra,jel ima neki normalan?
boom boom boom boom boom

mp3-plejer

Ajde ljudi pomagajte,zvao sam computer land i nemeju ni jedan mp3 plejer(ali vazno je da imaju opis na sajtu(,gde mogu da nadjem Creativ Nomad D.A.P. 6gb,ili tako nesto?
boom FX boom FX boom FX

Dark Lord je napisao(la):
Ljudi pomazite,gde kod nas mogu da kupim mp3 plejer,koji je najbolji a da mu je cena do 300 eura? UNAPRED HVALA:wave;
Creative JBox, 6GB - 250EU
Nije kod nas, ali moze da se donese.:)

Re: Re: Upomoc!!!!!!!!!!!MP3 - Player

The Minister je napisao(la):
Odlican izbor ja ga imam nekoh 3 meseca i da kucnem u drvo sluzi me bolje nego sto sam ocekivao.
"KREM ROBA":D

Re: Re: Upomoc!!!!!!!!!!!MP3 - Player

The Minister je napisao(la):
Nije kod nas, ali moze da se donese.:)

Sta ti znaci "Nije kod nas,ali moze da se donese":wave;

Re: Re: Re: Upomoc!!!!!!!!!!!MP3 - Player

kratkouhi ubica je napisao(la):
Odlican izbor ja ga imam nekoh 3 meseca i da kucnem u drvo sluzi me bolje nego sto sam ocekivao.
"KREM ROBA":D

Kratkouhi gde si kupio plejer?

Vrh Dno