Šta je novo?

Upload na Ptt-u 60 kb/s?

• Začetnik teme Začetnik teme face
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

face

Čuven
Učlanjen(a)
06.05.2002
Poena
650
Nesto mi ne valja opasno. Imam instaliran ZA 3.0. Medjutim kad ga izgasim iz startup-a i restartujem mashinu du meter mi pokazuje upload od 60 kb/s ponekad i vise! Zvao sam tehnicku podrsku, oni su proverili i kazu da mi je sve u granicama normale. Skenira sam sve sa Pandom naso je par virusa i ubio ih. Problem je sto je meni izgleda zaista toliki uploader tada je net apsolutno neupotrebljiv.

Kolko ja kapiram nema tog virusa koji bi mogao sam da mi poveca upload kad sam pretplacen na 256/100 kbit/s. Zanimljivo je da kad startujem ZA, on vrati upload na normalu, tj na 0, medjutim uvek mi prvo prijavi da winlogon.exe pokusava da se poveze na net i ja ga uvek odbijem.

Na koju foru je moguce da imam upload toliki? Sad nema nikakvog virusa sve je skenirano i sredjeno. Upload se sad pojavljuje samo ako restartujem mashinu bez ZA. Ako ga sad ugasim u kad je mashina vec startovana, sve je ok.

Skini sa neta sve programe za otklanjanae crva (S&D AD-Ware.....) pa sa njima scan pa onda instaliraj jos neki av pa i sa njim probaj. Taj win loagin.exe treba da se nalazi u /win/sistem32 ako se nalazi bilo gde drugde ubi ga...

Skenirao sam i sa SD, AdAware, CSW itd. nista. Kad ukljucim ZA sve super ide, evo sad skidam nesto ide 31.4 kb/s, upload 0.6 kb/s. Probacu opet da vidim sta se desava kad ugasim ZA.

96 000 kbita/s = oko 11.7 kilo bajta /s???

Nazad
Vrh Dno