Šta je novo?

UPload manager

][V][ATRIX™

Čuven
Učlanjen(a)
05.02.2001
Poena
679
Ima li ga? Znaci isto kao sto postoji resume downloada, ima li resume za UPload? I koji program.. naravno :D
boom

probaj leech ftp - ali naravno to mora i server da podrzava..

Meni se najvise svidja CuteFTP (aktuelna verzija je 5.0), mada neki hvale i Bulletproof FTP.
A pod Linux sam probao Igloo FTP (ima ga vec i za Win). U krajnjem slucaju moze ti posluziti i WinCommanderov FTP.

Sta Cute FTP podrzava resume upload-a? Ne mogu da verujem. Za sada cu da probam njega i WinComm. a taj Leech FTP nemam na HDD-u, moram da ga skinem.

Thanx
cheers

Nesto ne radi bas najbolje ovaj CuteFTP upload resume. Naime, ja snimim Queue kao fajl, i kada ga sledeci put ucitam on mi prijavi da fajl normalno vec postoji (overwrite, resume..) ja stavim Resume ali on vrti taj ciklus u beskonacnost. Kao nesto kopira ali protok stoji ili je minimalan. A vidim da prolece poruka da server podrzava resume...

:( boom

D-KEE je napisao(la):
probaj leech ftp - ali naravno to mora i server da podrzava..
1) Sta je ovo download.com uveo glupavu registraciju?? Ne moz' da se skida dok se ne reg... FX
2) Svaka cast autorima Leech-a (ne zna niko ko je to inache :D) za nesvakidasnji opis sopstvenog programa:
Description
From the developer: "FTP client - Not in your directories, but very good product! LeechFTP has a feature to check for updates from within the program, you can access this in the Tools menu. A small dialog will show up and tells you wether there is a newer version or not. This is done by connecting to this server, so you have to be connected to the internet."
- ko da ce neko da skine FTP program zbog toga sto ima opciju "updates" i to u "tools" meniju - zamislite! :D :p :whip

][V][ATRIX™ je napisao(la):
Nesto ne radi bas najbolje ovaj CuteFTP upload resume. Naime, ja snimim Queue kao fajl, i kada ga sledeci put ucitam on mi prijavi da fajl normalno vec postoji (overwrite, resume..) ja stavim Resume ali on vrti taj ciklus u beskonacnost. Kao nesto kopira ali protok stoji ili je minimalan. A vidim da prolece poruka da server podrzava resume...

:( boom

Hmm a koju verziju CuteFtp-a koristis?
Probaj ovaj upload sa nekim drugim sajtom.

CuteFTP 5.0

Sa kojim drugim sajtom kad imam samo jedan svoj??! hrkk

Flash FXP. Radi čak i sa Sezamovim ftp serverom.

Heinz je napisao(la):
Flash FXP. Radi čak i sa Sezamovim ftp serverom.
FlashFXP je FTP/FXP program koji ima interfejs nalik exploreru. On olakšava česte operacije i laku navigaciju.Takođe je omogućen upload i download fajlova po određenom redu a sadrži i zaštitu od štete nastale usled pada servera ili prekida napajanja; direktan transfer sa jednog na drugi server (FXP); FTP Proxy; podrška za SOCKS 4.0 i 5.0 i mnogo drugih pogodnosti U verziji 1.3 ispravljene su neke greške ranijih verzija.
Ni sam ne znam sta sve gajim na kompu.. chak i opis(e) programa! ctp;
Imam neku staru verziju 1.3 build 775 ali posluzice za probu...
:wave;

Fu*k.. izudara mi sve ove " FX " umesto F X-a...
:(

Isključi smajlije u postu (kao ja :) )

Nazad
Vrh Dno