Šta je novo?

Uplate iz inostranstva

cimi

Slavan
Učlanjen(a)
05.12.2010
Poena
225
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 7800X3D & Arctic Liquid Freezer III 360 RGB
Matična ploča
X870 AORUS ELITE WIFI7 ICE
RAM
G.SKILL 32GB Trident Z5 RGB DDR5 6000MHz CL30
GPU
Asrock Radeon RX 9070XT Steel Legend
Storage
1TB SSD Samsung 990 Pro & 500gb SSD Samsung 980 & 500gb SSD Samsung 970 EVO
Zvuk
Microlab FC330 2.1 & HyperX Cloud 3 Wireless
PSU
Corsair RM1000x Shift 1000W ATX 3.1
Kućište
NZXT H7 Flow RGB white
Monitor
AOC Q27G3XMN/BK 27"
Miš & tastatura
HyperX Alloy Orgins & Logitech PRO X Superlight
Mobilni telefon
Galaxy Z Flip6
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Pozdrav svima,

Igram neku online igru,imam dosta stvari za prodaju.E sad vecina igraca su stranci.
Jel ima neka kartica kod nas da mogu iz inostranstva ljudi da mi uplacuju stranci,a da leze odmah na racun.

Hvala unapred

Pozdrav svima,

Igram neku online igru,imam dosta stvari za prodaju.E sad vecina igraca su stranci.
Jel ima neka kartica kod nas da mogu iz inostranstva ljudi da mi uplacuju stranci,a da leze odmah na racun.

Hvala unapred

Ako koristiš verifikovani servis za takve vrste prodaje ili posrednika onda vidiš njihove uslove za isplatu i koje servis podržavaju.

A "kartica" kao kartica nema nikakvu svrhu osim plaćanja i podizanja gotovine na bankomatu (Visa, Master, Amex), a direktno na karticu neko da ti uplati novac nije moguće, kako je neko rekao u jednoj temi "a kako si to zamislio da izvedeš".

Imaš klasične metode ako ti lično prodaješ itd... WesternUnion, uplata direktno na tvoj devizni račun, MoneyBookers (Skrill), Payza, svi ovi navedeni servisi imaju svoju proviziju, a "instant" prijem novca jedino može preko WesterUnion-a i to je to, na ostale čekaš dok se ne realizuje ili da ne bude zabune ako neki od pomenutih servisa nudi svoju karticu (Visa & Master) onda možeš instant podići novac tj. u roku od odmah nakon prijema) na bankomatu u Srbiji.

Poslednja izmena:
Vrh Dno