Šta je novo?

Uplata novca/kupovina na menjacnicama

boki84bg

Poštovan
Učlanjen(a)
05.08.2018
Poena
55
Pozdrav svima, nov sam u ovoj prici oko kriptovaluta, pa bih zamolio nekoga ko je upuceniji za par informacija i saveta.

Napravio sam nalog na Binance, verifikovao se, ali kada sam probao da kupim neki kripto (ETH) sa svoje debitne MasterCard kartice kupovina nije mogla biti izvrsena. Imam racun kod Direktne banke.

"The Transaction with the use of this card cannot be completed.
Your purchase requires additional verification. Please contact customer support for further assistance at the phone number +381113336000."

Kontaktirrao sam i banku na ovaj broj telefona, ali sluzbenica nije znala da mi kaze neki konkretan razlog zasto ne moze.

Da li je neko imao slicnih iskustava? I ako eventualno ne moze sa MasterCard Direktne banke, kojim drugim debitnm karticima, i kod koje banke, je moguce vrsiti kupovinu kripta/uplate na menjacnicama?

Hvala.

Mozes preko cex.io pa da posaljes na svoj Binance. Kupi odmah USDT pa ga preko TRON layera prebaci na svoj Binance nalog i dalje sa USDT mozes kupiti svaki zeljeni coin.

Mozes preko cex.io pa da posaljes na svoj Binance. Kupi odmah USDT pa ga preko TRON layera prebaci na svoj Binance nalog i dalje sa USDT mozes kupiti svaki zeljeni coin.
Hvala na brzom odogovoru.

Znas li mozda koliko bi mi provizije ukupno uzeli (otprilike) kada bih recimo ubacio 1000 eura preko cex.io, pa na Binance posle toga?

Hvala na brzom odogovoru.

Znas li mozda koliko bi mi provizije ukupno uzeli (otprilike) kada bih recimo ubacio 1000 eura preko cex.io, pa na Binance posle toga?

Cexio 3% na depozit, dakle da bi ubacio 1000 eura, skinuce ti sa kartice 1030.
Ukoliko nemas EUR na racunu, banka ti skida u dinarima po njihovom kursu.

Nakon toga kupovina USDT - 1.61 - 2.51 EUR (0.16% - 0.25%) i dobices oko 1132 USDT.

Prebacivanje na Binance preko TRON layera je fixno 1 USDT.

Moja topla preporuka je da bacis pogled na temu Razmena kriptovaluta i da postavis ponudu tamo. Proci ces i ti bolje a isto tako i druga strana koja ceka da podigne novac bez provizije.

Hvala puno na informacijama. Svakako cu pogledati i temu razmene, definitivno je to najbolja opcija.

Pozdrav svima, nov sam u ovoj prici oko kriptovaluta, pa bih zamolio nekoga ko je upuceniji za par informacija i saveta.

Napravio sam nalog na Binance, verifikovao se, ali kada sam probao da kupim neki kripto (ETH) sa svoje debitne MasterCard kartice kupovina nije mogla biti izvrsena. Imam racun kod Direktne banke.

"The Transaction with the use of this card cannot be completed.
Your purchase requires additional verification. Please contact customer support for further assistance at the phone number +381113336000."

Kontaktirrao sam i banku na ovaj broj telefona, ali sluzbenica nije znala da mi kaze neki konkretan razlog zasto ne moze.

Da li je neko imao slicnih iskustava? I ako eventualno ne moze sa MasterCard Direktne banke, kojim drugim debitnm karticima, i kod koje banke, je moguce vrsiti kupovinu kripta/uplate na menjacnicama?

Hvala.
Ako si verifikovao nalog i dodao karticu onda mozes kupiti kripto direkto ali preko binance mobilne aplikacije. Na home screnu ces videti buy with eur , kao na prilozenom. Mislim da preko sajta ne moze, samo preko mobilne aplikacije

Prilozi

• 663DD947-85EF-4CF0-8213-26CC84EE7C58.jpeg
    663DD947-85EF-4CF0-8213-26CC84EE7C58.jpeg
    83.4 KB · Pregleda: 46
Izgleda da je nesto do ove banke kod koje sam, da su oni onemogucili kupovinu na takvim sajtovima

Moguce da ga tretiraju kao ove on-line kladionice.

Intesina sljaka na ovaj gore nacin. Kada pokusas da dodas karticu u nalog, javlja da Srbija nije podrzana, ali ako se ide na direktnu kupovinu na home strani, onda prolazi u sekundi sa 2% provizije

Potvrdjujem da radi na Binance-u sa Intesinom karticom mada su provizije uzasne. Za 1000eur dobijes 1079.965209USDT.
I da, 1000eur uplata nije prosla, morao sam 2x po 500eur, pojma nemam zasto.

Imaš ograničenje u banci, tj limit po jednoj transakciji. To može da se promeni, na koliko hoćeš, samo moraš da odeš do banke

da li moze da se kupi preko paypal-a ?! i kako da to odradim ako moze >?

Nazad
Vrh Dno