Šta je novo?

Uplata na kraken

• Začetnik teme Začetnik teme Jole77
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Jole77

Poštovan
Učlanjen(a)
25.03.2016
Poena
54
Da li je netko uplacivao novce na svoj racun na krakenu? Kolike su naknade, jesu li fiksne ili... ? Ja sam prije tri dana, preko PBZ banke, uplatio 100 €, a na racun mi je sjelo 72 €. Sad me brine koliko bi mi uzeli za neke vece iznose

Može to i mnogo jeftinije.
Učlani se na BitPanda i napuni tamo račun sa evrima.
BitPanda je odlična jer nisi ograničen samo na bankovni transfer, već ga možeš obaviti i preko skrill-a ili obične kartice.
Kupi za te evre bitcoin ili Ethereum i prebaci ga na kraken. ne bi trebalo da izgubiš više od 4-5% prebačenog novca.

SWIFT ili BIC kod je oznaka banke u platnom prometu
A SEPA je unutrasnji bankovni promet drzave koja se zove EU

Ali nema tu nikakve razlike koristis IBAN i SWIFT, i to je to..mozda ako si u SEPA podruciju transakcija bude brza i jeftinija

Uplatio sam novce koristeći SEPA, i sve je proslo bez problema. Naknadu sam samo platio PBZ banci, dok Kraken i njegova banka nosu uzeli nikakvu naknadu

Ja sam radio uplatu preko cex.io direktno sa kartice. Proslo sve bez problema, a provizija je neka minimalna bila. Rekao bih maks 1 %, ako i toliko.

Meni je bitstamp mnogo uzeo, 9% za karticu. Hvala za info, probaću vaše metode kad me verifikuju, što traje već mesec dana.

Može mala pomoć, hteo bih da pretvorim određenu količinu EUR-a u kriptovalute.

Vidim da ljudi za te potrebe koriste cex.io pa me interesuje je l' on funkcioniše po istom principu kao i sve druge menjačnice plus imaš i opciju da kupiš coine direktno parama a ne samo drugim kriptovalutama kao na nekim menjačnicama?

Da skratim, treba mi način da uložim malo para u neke alt coine koje moram da kupim BTC-om ili ETH-om pa gledam kako to najlakše da uradim 🙂

Cex.io je berza na kojoj mozes da kupis/prodas za EUR ili USD - Bitcoin ili Ethereum.

Kratak odgovor: Da. Cex je upravo za to sto ti treba.

Super, hvala puno na odgovoru.

Tamo može da se plaća domaćim karticama? Konkretno Visom?

SEPA radi samo za zemlje EU..mi nismo u EU

Mene takođe zanima koju vrstu kartice bih trebao da uzmem da bih mogao uplatiti depozit i jednog dana možda skinuti profit sa te kartice (Kraken je u pitanju naravno)? Pozdrav svima

Mene takođe zanima koju vrstu kartice bih trebao da uzmem da bih mogao uplatiti depozit i jednog dana možda skinuti profit sa te kartice (Kraken je u pitanju naravno)? Pozdrav svima

ljudi ne vole da daju takve informacije zbog mogucih posledica. poslacu ti pm

I mene interesuje najbolji nacin za uplatu Eura na kraken pa ako neko hoce moze PM

Hvala

Nazad
Vrh Dno