Šta je novo?

Upgrading graphics - So easy, a monkey can do it!

Dusan K

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
03.07.2002
Poena
755
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600, Noctua C14S, 2x Noctua NF-A14
Matična ploča
B550I AORUS PRO AX
RAM
2x16GB Kingston 3600MHz
GPU
Asus TUF 3080 10GB
Storage
Adata SX8200 Pro M.2 512GB, Lexar NM710 2TB, Biostar S100 480GB, Western Digital Green 2.5 2TB
PSU
Corsair SF750
Kućište
Cooler Master NR200P
Monitor
Philips 65PUS7354
Pristup internetu
  1. Optički internet
Znaci kad kupis novog ATI-a dobijes majmuna da ti zameni graficku? Genijalno.

Koja glupost... nemam reči.

^ Prosto.. u 4 koraka..
Otvori kuciste, skine stari kuler, stavi novi kuler i zatvori kuciste :):):)

Ko je ono beše imao problema sa instalacijom ATI drajvera, jel garson? :p

Koja glupost od reklame...

a čekajte jel to zvanična amd reklama (gledam ko je postavio i ne verujem svojim očima)?
ova je po debilizmu *****ala čak i naše sihronizovane reklame za Mr.Propera i Fairy :D

Realno, mislim da ovo nije konkretno reklama za graficke kartice ,ali nesto vise. Sta se desava to na ekranu cim majmun pokrene komp , ono Analyzing system ,to nisam do sada video ?

Mozda su olaksali instalaciju drivera :D, plus ovaj link jos im neradi http://links.amd.com/SoEasy

Bolja reklama nego kad Seka reklamira Merix, to kad vidim bezim od TV-a.

Poslednja izmena:
Ponovo, jel ovo zvanicna reklama? :)

Relativno skoro je bila takodje neka glupost za koju smo utvrdili da je bio neki fan video ili nesto tako.

Ko zna da li je zvanicna (a saznacemo verovatno pre ili kasnije), slucajno naleteh na nju negde, pa postavih temu.

Inace, reklama moze da ima i dublju poruku (i ima ako je ozbiljna), posebno za trzista gde se obicno kupuju gotovi brand name racunari... svi koji razmisljate o kupovini novog racunara zato sto je graficka slaba za igranje, ne morate da kupujete sve novo... zamenite samo graficku... vidite da i majmun to moze :D

Meni licno se ne dopada takav pristup, ali realno ni nisam prosecan amerikanac ;)

Mali OFF

Kapucini, vrsta majmuna koja je na videu, su inteligentna mala stvorenja. Naucili su da otvaraju recne skoljke (razvili tehniku), koriste kamenje da razbjaju kostunjave plodove, uce jedni od drugih...

U labaratorijskim uslovima su uspeli da pokazu kako dva kapucina zajedno rade na resavanju problema kombinujuci predmete koji je svaki od njih imao i koristeci ih da otvore teglu u kojoj stoje neki lesnici, da bi na kraju majmun koji je otvorio teglu i uzeo lesnike ravnopravno(fifti-fifti:)) ih podelio sa kolegom:)

Poz

to mi zvuči pametnije nego neki ljudi koje (nažalost) poznajem

Sad ce da snime i drugu reklamu sa dva majmuna.. prvi instalira driver, a drugi hotfix.
So Easy!

Hm... Već zamišljam Radujka kako stavlja prst na čelo i kreće da kontemplira novu reklamu za Telekom ADSL. :d

Mada bih ja ove majmune testirao na Intelov stock kuler, za svaki slučaj. Ne deluju mi toliko inteligentni. :D

btw.
Ja nisam video da je on "obezbedio" grafičku i stavio konektore za napajanje. Možda je on ipak skakao ispred ekrana zbog elektro šokova?

Мислим да сви схватате ово превише озбиљно :p ово је једна јако "суптилна" критика оних којима је и замена графичке баук. У самом наслову лежи пословица. Ако баш хоћете можемо да је схватимо и као прозивку noobова :-devil-: жељени исход би требало да је супер, пар noobова почиње да купује графичке и да их сами уграђују, AMD зарађује више, једино сервиси изгубе пар наплата сервиса :d

Veruj mi, dok sam radio u servisu najbolje naplate su dolazile od kojekakvih majmuna koji su sami ugradjivali graficke.

Mada bih ja ove majmune testirao na Intelov stock kuler, za svaki slučaj. Ne deluju mi toliko inteligentni. :D

Jedini majmun koji moze biti povezan na neki nacin sa Intelovim coolerima je onaj sto ih je projektovao :).

citam komentare LOL

Monkey, can you help me?

Man ATI, don't give Dell any ideas!

Where is the monkey's static discharge bracelet?!?

AMD has found the avarage Radeon user. ^^

Monkeys care about graphics. Period. They're never satisfied with rendering images of trees, mangoes, and dead flies without ray tracing.

if only they would take the time to teach these monkeys how to make drivers then I would consider buying one of their cards.

Hey little monkey, how about this:

Try to do the same on Linux.

Nazad
Vrh Dno