Šta je novo?

Upgrade?!?

Caballero

Čuven
Učlanjen(a)
11.04.2002
Poena
601
Sad che mi skoro rodjendan pa reshili moji da se malo otvore,i planirao sam da upgrade-ujem komp.trenutno imam:
MSI K7T Turbo LE
T-Bird 1.133
512 SDRAM Crucial
GeForce 3 Ti500
Maxtor 40gb/7200
Nec DVD
SB LIVE 5.1
Jazz 9902
sta bi vi najpre menjali ovde? (monitor ne bi menjao-Samsung959nf)

Ti bas imas para na bacanje
Ja da imam takava komp skakao bih od srece.

Kupi Athlon XP 2100+

uzmi GF 4 4600

a ni samsung SuncMaster 240T nije los izbor

Naravno ako imas para uzmes si 4 diska od 80 GB, i plocu sa RAID-om , napravis raid 0+1
i onda imas najjacu masinu u yu/rs a i sire :)

A mozda ipak samo da uzmes XP 1800+ i to bi bilo to :)

Toliko od mene ... ;)

pa planirao sam da uzmem gf4ti4600 ali tek u avgustu,sad mozda uzmem tog xp 2100+ i neku asusovu ddr plochu... ili mozda nesto drugo... ne znam ,,, mnogo se dvoumim oko takvih stvari gde ima mnogo ponuda :p

Caballero je napisao(la):
Sad che mi skoro rodjendan pa reshili moji da se malo otvore,i planirao sam da upgrade-ujem komp.trenutno imam:
MSI K7T Turbo LE
T-Bird 1.133
512 SDRAM Crucial
GeForce 3 Ti500
Maxtor 40gb/7200
Nec DVD
SB LIVE 5.1
Jazz 9902
sta bi vi najpre menjali ovde? (monitor ne bi menjao-Samsung959nf)

Kod takve konfiguracije, na prvom mestu zvucnike. Ako se vec bacas, uzmi nesto ljudsko od 700-1000 DM, da k'o cho'ek gledas DVD filmove, a zatim mozda procesor. 1700+ bi uzeo, pa bih ga bacio na max. na Abit KR7A ploci, i naravno, 512 Mb DDR-a (ista firma PC2100 ili 2700).

Kakvi bre Xp i Gf...
Pazari bolje zvucnike i na tome nemoj stedeti...ili kupi rezac i neki jevtiniji laserski stamapac pa radi posao...ili mozda najbolja investicija...Uvedi neki Cable-net ili mozda satelitski internet...
Budzenjem kompa do maksimuma mozes dobiti najvise 10 % performanisi od sadasnjih a to u ovom trenutku ni u jednoj igri ili programu neces osetiti...

Idi na more !(D)

u potpunosti te ne razumem !!!
sto bi menjao ista,kad ti je komp. i vise nego OK !
potrosi te pare na nesto normalno,kao sto ti cova rece,idi na more,sto bi menjao zvucnike,ako hoces jak zvuk kupi neku mini-liinju iz komponenti sa zvucnicima 60-100W SIN,pa onda cepaj usi i sebi komsijama !

Nazad
Vrh Dno