Šta je novo?

Upgrade

Mrljesana

Slavan
Učlanjen(a)
26.06.2013
Poena
255
Zeleo bih da uradim jedan upgrade.
Od sadasnje konfe zadrzao bih, RAM, grafu kuciste, optiku..
Treba mi neka AMD ploca i procesor. Razmisljao sam o FX-8350 / FX-8320 sa nekom najobicnijom maticnom koja moze da trpi ovaj procesor. Ne planiram OC, samo za gaming, 3D Rendering itd.. Nemam neki odredjeni budzet ali sto jeftinije da prodjem. U obzir moze doci i neka i5 + MoBo. moze neke preporuke

Ja bih na tvom mestu isao na i5-4570 i na neku plocu tipa Gigabyte GA-B85-HD3. To ti je ukupno oko 25000din.

meni je solidniji kombo 8320 i asus m5a97.ako treba crossfire ili isti planiras u doglednijoj buducnosti trazi obicnu ga 9900fxa d3,mnogo bolja i od ud3 i ud5,znam iz licnog iskustva (ako ti ne treba integrisani firewire) :)

Ja sam bash "fan" AMD-a, ali tih 8-core mi je toliko umrlo da je to strashno...pregrevaju se bez objashnjenja, asbis ih menja za nove, proces traje 21 dan :)

Ovako imam neki stariji komp i hteo bih da kupim malo nesto novije,trba mi neka malo bolja maticna koja podrzavam am3 i na kojoj moze da se otkljucavaju jezgra i oc (imam sempron 140) i koju bih mogao za par godina da "nabudzim" bez problema ,i graficku namenjeno prvenstveno za gaming , hard disk najmanje 250 gb , i ram memorija (2gb ce za pocetak biti dovoljno) i to sve da stane u 300 e novo , hard mozda i nije hitan imam neki od 80 gb ali samo ne znam da li ce raditi na novijim plocama, neki model wd800bb-55jkc0 ata

Nazad
Vrh Dno