Imam pc iz potpisa. Razmisljam o upgradeu cpu,maticne,ram kompleta posto vidim da mi neke novije igrice (primer: tribes ascend, firefall) ne iskoriste ni ceo gpu jer ih cpu ogranicava a cesto nemam ni stabilan fps, opet mi se cini da je zbog cpu ogranicenja. Ili se desava da mis uspori ili da nije konzistentan na trenutke (1000hz mis - abyssus)
Planiram da koristim trenutnu graficku makar neko vreme da vidim efekte u igrama. Grafika u igrama nije trenutno presudna posto je obicno smanjim da imam bolju vidljivost. Za neke igre mi i malo 60hz ekran i koristim crt. Mozda kasnije nabavim 120hz lcd + nova graficka.
Nisam u toku sta je aktuelno. Hteo bi nesto sto ima dobar odnos cene-performance za recimo oko 30000din ili tako nesto.
Sacekacu i novi borderlands u svakom slucaju da vidim kako radi.
Planiram da koristim trenutnu graficku makar neko vreme da vidim efekte u igrama. Grafika u igrama nije trenutno presudna posto je obicno smanjim da imam bolju vidljivost. Za neke igre mi i malo 60hz ekran i koristim crt. Mozda kasnije nabavim 120hz lcd + nova graficka.
Nisam u toku sta je aktuelno. Hteo bi nesto sto ima dobar odnos cene-performance za recimo oko 30000din ili tako nesto.
Sacekacu i novi borderlands u svakom slucaju da vidim kako radi.