SuperStarr je napisao(la):Pa ispade da ja i Ji 4Tze oćemo nekog da prevarimo! Izvrtanje i samo izvrtanje, u ovoj zemlji je ti izgleda jedini način da kada nisi u prvavu napadaš drugu stranu koje te BTW nije napala već je iznela svoje mišljenje na koje ima pravo!
Ako ne želiš da se više ni sa kim ne raspravljaš, iznesi neke dokaze da nisam u pravu.
Ja nisam rekao da je 4x00Ti bolji od gore pomenutih ATI-ja u savkom pogledu ali sam reko da je bolji u Open GL-u i iza toga stojim dok mi (ti) ne dokažeš suprotno. Spreman sam da saslušam svaku tvoju reč koja je konstruktivna, koja će pomoći da razjasnimo neke dileme ali ne i da me oslovljavaš sa "nVidiaš" jer mi u srcu grafičke karte kuca VPU a ne GPU!![]()
BTW, skokni na neki strani HW sajt pošto te mrzi da čitaš testove na Bench-u, pa pogldaj Open GL rezultate...
:wave:
Bad MF je napisao(la):Kakve veze imaju generacije kartica sa odredjenim performansama, u ovom slucaju u openGL-u?
Lomnica_city je napisao(la):E svašta!!
Da sam vam rekao da me napadate nebiste ovako odreagovali!?
Nemogu da popamtim ko je šta pisao pa ću da odgovaram redom i da završimo s tim već jednom dečko nije zato otvorio thread!!
Dakle taj neko napisao je da je GF4Ti bolji bar 25% od ATI 9200,9550,9600... što je nemoguće!!Od 9200 je bolji,možda i 50% a od 9600 teško da može biti toliko,malo mi nepoznat taj čip a neću da tražim testove jer nije u tome stvar već je dečko rekao da je našao 9600Pro i pitao kakva je da li da kupi... Ako sam rekao da je dobra nisam rekao da je najbolja!!A koliko se isplati kupovina polovne kartice pa modovanje pa... nek sam on odluči shodno svom znanju o svemu tome!!
Dragi kolega koji se zahvaljuješ bogu što neki od nas imaju loše mašine pa ćeš ti imati više koristi,to NIJE kolegijalno kao prvo,to NIJE lepo kao drugo jer dečko očigledno nemože da priuštu sve i to ono najbolje,kao treće BOJ NE BIJE LjUTO ORUŽJE VEĆ SRCE U JUNAKA,ili u prevodu džaba ti i da imaš najjači kompjuter kad će se uvek naći neko ko će bolji projekat da smisli od tebe na parčetu papira"slobodnom"rukom i biće bolji arhitekta nego ti sa nekom radnom stanicom ili šta već imaš!!
Batalimo više ovo prepucavanje,neću da tražim testove i da postujem jer nije u tome stvar već je ovde u pitanju pomoć našem drugaru i kolegi ili lepo otvorite poseban post"Da li je bolja ova ili ona"pa samo razvezite a da sam u pravu da je 9200 lošija kartica od 9600Pro u svemu to sam siguran da jesam i mislim da treba da je kupi a za koji mesec kad se opari da zameni ploču i procesor i doda memoriju,kao što sam mu jednom već preporučio,samo postepeno i uskoro će napraviti sasvim dobru mašini i samim tim će raditi brže (nemora da znači i bolje,mada ako ima talenta onda i to naravno!)
Pozdrav svima i dosta više prepucavanja!!!! ,)
:type: :crash:
Lomnica_city je napisao(la):Bla,bla,bla... ,)
Rekoh ti ubeđuj njega zašto da kupi polovnu karticu,GDE da je nađe (sem da stavi oglas i da moli boga da ne čeka odgovor do letos),kako da je moduje a da je ne s...
Pozdrav ,)
:type: :crash:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari