Šta je novo?

Upgrade SL45 na SL45i

Geek_master

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
17.03.2001
Poena
679
Dakle... ocu da nabudzim SL45 na verziju softvera 52. Jel radi to neko od vas ili znate gde moze da se odradi i koliko okvirno kosta? Treba mi upgrade za dva telefona. Koliko bi me kostao sam data kabl za siemens posto preko onog koji se dobija uz fon nisam uspeo nista da uradim, a nekako bih vise voleo sam malo da cackam nego da mi to neko uradi na gotovo :)

E sad najvaznije... jel znate mozda nekoga ko moze da stavi verziju softvera 54, ali i da reprogramira eprom tako da fon podrzava 128MB MMC kartice, a i da java radi kako treba...

Ako nesto uradis javi mi hocu i ja. Ali onda hocu i maskicu SL45i. Pare nisu problem

o64/167-46-54

GadGet je napisao(la):
Ali onda hocu i maskicu SL45i.

To ne verujem da ces naci u zemlji Srbiji... a i koji ce ti, ako bas oces docrtaj markerom ono i :)
Nego, jesi li kupio neku vecu mmc karticu?

Ma gde, kod nas nigde nema ni 64Mb, a kamoli 128MB. Mislio sam da izvedem kombinaciju da mi neko donese ili posalje.

Jesi li proverio da li je uopste izvodljivo da se uradi upgrade?

Ako ti nije problem posalji mi novi softver ili ostavi link

GadGet je napisao(la):
Ma gde, to kod nas nigde nema. Mislio sam da izvedem kombinaciju da mi neko donese ili posalje.

Jesi li proverio da li je uopste izvodljivo da se uradi upgrade?

Ako ti nije problem posalji mi novi softver ili ostavi link

MMC kartice mogu da se nadju, tu su negde oko 50€ za 64 MB, sto cu verovatno da pazarim kad odradim upg. Softver imam, nekoliko verzija, ali ima oko 30 MB sigurno. Najbolje je ako mozes da nabavis negde data kabl (mozes i da kupis ako pare nisu problem :p) pa da odradimo to na tenane.

Upgrade je izvodljiv, to je dosta ljudi uradilo, cak i sa foruma, pa sad cekam da se jave da me upute negde... :)
Vez znam na jednom mestu u cumicevom, ali mozda jos neko ima nesto, sacekacu do ponedeljka...

Geek_master je napisao(la):
MMC kartice mogu da se nadju, tu su negde oko 50€ za 64 MB, sto cu verovatno da pazarim kad odradim upg. Softver imam, nekoliko verzija, ali ima oko 30 MB sigurno. Najbolje je ako mozes da nabavis negde data kabl (mozes i da kupis ako pare nisu problem :p) pa da odradimo to na tenane.

Upgrade je izvodljiv, to je dosta ljudi uradilo, cak i sa foruma, pa sad cekam da se jave da me upute negde... :)
Vez znam na jednom mestu u cumicevom, ali mozda jos neko ima nesto, sacekacu do ponedeljka...

Pare nisu problem, ali ipak hocu da mi neko bude odgovoran za tel (cekao sam ga dve nedelje)type;

Gde si nasao MMC? Da li znas gde ima ona baterija od 1000mAh?
E da ,jos jedno pitanje samo, gde mogu da pazarim USB-read(MMC)?

GadGet je napisao(la):
Gde si nasao MMC? Da li znas gde ima ona baterija od 1000mAh?
E da ,jos jedno pitanje samo, gde mogu da pazarim USB-read(MMC)?

MMC ima kod zormi-ja u Imtelu. Bateriju ces tesko naci, ali sta znam, trazi po radnjama gde prodaju mobove. Zar ti je malo ona baterija, meni je sasvim ok, jer se napuni cas posla.
USB read imas isto kod zormija, a imas i kombo 3-in-1 i 5-in-1 citace, to mozes da kupis 'de 'oces.

To ne verujem da ces naci u zemlji Srbiji... a i koji ce ti, ako bas oces docrtaj markerom ono i :)
Nego, jesi li kupio neku vecu mmc karticu?

Nasao sam maskicu SL45i:D

Kod neke zenske 064/1316001, a ima i baterije-ali samo klasicne od 540mAh.

Maskica-1500 sa ugradnjom FX , a baterija 1300.

Da li je maskica original ili neka budzevina? Inace, chuo sam da je ta ugradnja vrlo zeznuta...

JOBAH je napisao(la):
Da li je maskica original ili neka budzevina? Inace, chuo sam da je ta ugradnja vrlo zeznuta...

Pa oreginal valjda, a za 1500din se dobije i maskica i ugradnja.

MMC ima kod zormi-ja u Imtelu. Bateriju ces tesko naci, ali sta znam, trazi po radnjama gde prodaju mobove. Zar ti je malo ona baterija, meni je sasvim ok, jer se napuni cas posla.
USB read imas isto kod zormija, a imas i kombo 3-in-1 i 5-in-1 citace, to mozes da kupis 'de 'oces.

Zormi vise nema MMC 64MBFX , ali sam uzeo 5-in-1 citac(D)
Ja sam rezervisao dve 64-ke , rekao je da ce biti krajem nedelje.

Dakle... ocu da nabudzim SL45 na verziju softvera 52. Jel radi to neko od vas ili znate gde moze da se odradi i koliko okvirno kosta? Treba mi upgrade za dva telefona. Koliko bi me kostao sam data kabl za siemens posto preko onog koji se dobija uz fon nisam uspeo nista da uradim, a nekako bih vise voleo sam malo da cackam nego da mi to neko uradi na gotovo :)

E sad najvaznije... jel znate mozda nekoga ko moze da stavi verziju softvera 54, ali i da reprogramira eprom tako da fon podrzava 128MB MMC kartice, a i da java radi kako treba...

Sta si uradio?? Jesi li uspeo nesto? Daj zicu od tog ko ti je uradio.

Re: Re: Upgrade SL45 na SL45i

GadGet je napisao(la):
Sta si uradio??

Jos uvek nista.

Jovane, sta bi za onaj kabl? Koliko si ti platio tvoju novu mmc?

Momci ja zavrsio upgrade i to sam samo sa stonim punjacem.

Doduse nemam pojma da li funkcionise, ali prvo kad se udje u Surf/Fun stoji Java.... odo sad malo da odspavam i sutra se javljam sa novim informacijama,...e da ovo je 52, jos samo da zamenim maskicu

kod nas nigde nema ni 64Mb, a kamoli 128MB.
Stigle su MMC 128MB kartice, ali ne znam da li ih ti vasi telefoni podrzavaju...

Zormi, po kojoj ceni? Da li ja mogu da zamenim 64 koju sam uzeo kod tebe?

Pa ne mogu da se porede.... ukratko, SL45 ima mnogo vise hitech dzidza bidza :)

Zdravo zormi, ja sam te jurio ono kad su trebale da stignu kartice pre dve nedelje, naravno uzeo sam je, radi super.

Koliko kostaju te 128ice i da li bi mogao da obezbedis neki upgrade sa 64 na 128, naravno one tvoje NCP 64-orke. Moj fon sigurno podrzava 128icu, jer sam stavio fw54 i remapirao eprom da podrzava javu...

Koliko kostaju te 128ice i da li bi mogao da obezbedis neki upgrade sa 64 na 128
Kostaju kao 2 kom. MMC 64MB. Sto se tice upgradea, moglo bi ako je uzeta bas od mene...

Uzimam jednu 128-micu. Zormi da li moze da ti se plati preko racuna?

Vrh Dno