Šta je novo?

Upgrade NOKIA firmware preko USB DKU kabla - ekstra

Učlanjen(a)
12.01.2002
Poena
620
Od prije nekoliko dana moguce je fleshovati NOKIA telefone preko DKU USB kabla. Znaci ko ima neki brendirani softver u telefonu moze staviti original fabricki sve sa srpskim jezikom. Kako i sta ima na donjem linku.
Link: h***://forum.burek.co.yu/index.php/topic,105581.0.html

Pozdrav!

Preko DKU-2 kabla,da bude jasnije!A ako neko hoce da flesuje 6680 sa v5.04.07 SRPSKIM softverom,specijalno za vas by Lomnica_city mozete ga naci ovde-> http://www.megaupload.com/?d=30DUCI2Q
Pozdrav ,)

USPEO SAM!! :D Lako je i kratko traje,mada je bilo par problema,tek iz treceg puta sam uspeo!
Pozdrav ,)

Dal je moguce da bas NIKOG ovo ne interesuje a na burek forumu napravismo 55 strana za 2 dana rasprave!?Mora da je neki novi rekord,a izgleda da su se svi odavde prebacili tamo!? :D
Pozdrav ,)

Mene interesuje,ali nisam bas pronasao,pa ajde tebe da pitam,moze li 6230?

Nisam sam probao, ali koliko pratim iskustva drugih ljudi nije bas pouzdano, moze da se dogodi da telefon umre, pa onda mora na neki od box-ova da se ozivljava.
Poz

Kao prvo mi objasni KAKO to nije pouzdano kad je samo jedan Crnogorac ubio telefon,verovatno pomerio kabal,nije ugasio AV... a nekoliko desetina nas smo vec flesovali telefone!? :wall:
Uz to smo nasli i nacin za flesovanje mrtvog telefona,postoji ta opcija u samom programu,samo treba da se podesi!
2 Avijon: Ne znam da li uopste treba da ti odgovaram na to pitanje,u naslovu lepo pise:"Upgrade NOKIA firmware-a... preko DKU kabla"pa ako 6230 nije Nokia onda... NE MOZE!! :d ;)
Pozdrav ,)

Pazi ovako, kada se to pojavilo potrazio sam po stranim forumima kako se radi i o cemu se tacno radi, neki su rekli da im je to ubilo telefon pa je meni to bio dovoljno da odustanem od cele akcije.
Napisao sam da sam nisam probao pa ti ne mogu reci KAKO nije pouzdano, a ti zakljuci sam.

Evo ja sam zainteresovan da flesnem 6630 al da ti budem iskren nemam vremena da listam svih onih 60 strana. Lomnica posto si u toku bio bih ti veoma zahvalan ukoliko mi mozes postovati odakle da skinem nojbolji firmware za n6630 i da li bi uopste mogao da izvedem postupak kada bih skinuo onaj tvoj paket od 19mb + taj n6630 firmware??? Inace radio bih to kod brata na kompu posto on nema pc suite i nista slicno instalirano ;o)

Lomnica_city je napisao(la):
Dal je moguce da bas NIKOG ovo ne interesuje a na burek forumu napravismo 55 strana za 2 dana rasprave!?Mora da je neki novi rekord,a izgleda da su se svi odavde prebacili tamo!? :D
Pozdrav ,)
Interesuje nas, ali želimo to da pročitamo na benchmark a ne tamo nekom burek forumu ;)

Dakle, koja je procedura ?

Jos jedan koga to zanima...
Dajte neki rapid link sa sve uputstvom za nas larve...:d

Evo ja cu da vam dam sve fleseve koji vam trebaju dajte ovde zahteve, pa cu ja da pustim na rapidshare

Paznja ! Ko ubije Nokiu moze slobodno da mi se javi.
Nabavio sam i ja box za ubacivanje softvera :smoke:

Procitajte dva posta gore nemojte da bude da vas nisam upozorio ;)
Tako je svi kod ledenog na flesovanje, sto biosa sto nokia, samsunga, SE....

Meni treba najnoviji firmware za Nokiu 6230i pa ako moze neki link :)
Hvala

Heh...ja prodao 6230...D600 rulz... :)

Koliko vidim pojavilo se i par 6630 zaznutih na bureku tako da mislim da cu da odustanem od flesovanja. Mislim da se zezam i preznojavam za 400 din i nije mi bas pametno!?!

Znaci ne treba fles za 6630 flupo mi da uploadujem 150Mb pa posle niko da ne skine nego da bude e samo smo se salili

evo ja sam fleshnuo N6630 :)
sta da radim kad moze... :d

Sto bre ne bi flesovali, sta vam je... sta ste se *uprpili ?

* znate vec koja rec ovde ide :d:d

I ja sam tako preko kabla flesovao W800i, ali direktno sa neta, i srce mi je stalo, bilo malo povuci-potegni... ali vredelo je.
I glasniji zvuk, i duze trajanje baterije, i jos dosta sitnica... ;)

@miha
pa ajde daj coveku link da ne bi ja uploadovao ako vec ima na net-u
Poz

pa ima linka na bureku :)d)
a ovde ne znam da li se kosi sa pravilima...

EM2000 je napisao(la):
Pa sta moze da ima u tom fajlu od 13.2mb??? Nije valjda toliko tezak software???:zgran: :zgran: :zgran:
A ne skida mi se bas na dialup-u:wall:

To ti je samo ono sto treba a ceo softver je puno veci.

Miha jel si radio sa pheniksom 2004 ili 2006???

I da li pored onog firmwera od 100mb moram da skidam i sve te programe posebno ili su oni spakovani u taj fajl?

Poslednja izmena:
Vrh Dno