Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Ako ćemo konkretno za Pakom, meni nikad nisu uzeli ni dinara ako nešto nije menjano. Čak su par puta zvali da me pitaju da li hoću servis (npr na nekom štampaču bi deo bio preko 100€) jer oni misle da se ne isplati. Svaki put kad odustanem od servisa nisam ništa platio.
Druga stvar što im je, kao i ostalima, stock delova za notebookove očajan i za sve se čeka po mesec dana (npr. zamena comba na jednom FSC notebooku i to u garanciji).
Ako ćemo konkretno za Pakom, meni nikad nisu uzeli ni dinara ako nešto nije menjano. Čak su par puta zvali da me pitaju da li hoću servis (npr na nekom štampaču bi deo bio preko 100€) jer oni misle da se ne isplati. Svaki put kad odustanem od servisa nisam ništa platio....
Nisam rekao da za sve naplacuju. Garantni rok, za robu koja je uzeta kod njih, normalno da ne smeju nista da naplate. I normalno je da te pitaju za servis stampaca, nije to slucaj samo kod njih, vec i kod CT-a, Tehnikom-a...
Za slucajeve kao sto je "sometimes"-ov, naplata ide pod obavezno.