Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Ukoliko bih ustedeo i ostavio ovaj hdd sto imam ipak je 1.5tb, nema potrebe da bacam 5 soma na nov,memorija takodje da ostane trenutna, gde najbolje ugraditi tih 10 hiljada, nisam neki fan ssd-a mozda kasnije neki polovan od 120gb nista vise
Inace mozda nisi razumeo ono sto sam naveo to je moja trenutna konfa nju bih samo nadogradio ne sve novo 🙂
Zamenis procesor, ubacis fx 8320 oko 18000din,i kupis neku graficku kao npr. r9 380 23000din.Prodas svoje komponente i kupis neki ssd, i imas zver komp.Ili ako hoces da kupujes polovno moze jos bolje.
Kad imas Fx-6100 neces prelaziti na x4 840, nego ces kupiti nesto ozbiljnije ili neces nista dirati. Uzmi npr GTX950 za grafiku da ne moras da kupujes novo napajanje, i5 od Madjara i plocu H81,memoriju zadrzi do daljnjeg.
za MSI 760GM P21, AMD Fx-6100 six core 3.3ghz i Radeon HD 7700 series 800mhz 2gb moze uzeti 100 evra bar.