ostres
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.07.2004
- Poena
- 319
Pozdrav svima,
Malo sam ispao iz tokova u protekle 2 godine pa mi treba pomoc oko izbora komponenti za unapredjenje konfiguracije.
Znaci zamenio bih plocu,procesor,memoriju i graficku. Oduvek sam veran AMD-u pa to ne bih menjao.
Od zahtevnih stvari tu su samo igre, ne koristim neke aplikacije tako da u skladu sa time treba i da skrojim komponente. Odmah ovde da pitam da li s obzirom na namenu mogu da imam korist od 3 ili 4 jezgra ili da uzmem kvalitetan dvojezgarni procesor (iliti da li igre koriste vise od 2 jezgra ako ih ima).
Ne jurim top end vec nesto sto ce aktuelne igre (voznje,pucacine) pristojno poterati.
Svaki predlog je dobrodosao.
Ako nije problem dajte i procenu za komponente koje imam:
Athlon X2 5000+ BE
Biostar TA770
Sapphire 3850 512 DDR3
Geil Value 2x1Gb duall chanel kit DDRII800
Unapred zahvalan.
Zaboravih da navedem da su komponente jos pod garancijom.
Malo sam ispao iz tokova u protekle 2 godine pa mi treba pomoc oko izbora komponenti za unapredjenje konfiguracije.
Znaci zamenio bih plocu,procesor,memoriju i graficku. Oduvek sam veran AMD-u pa to ne bih menjao.
Od zahtevnih stvari tu su samo igre, ne koristim neke aplikacije tako da u skladu sa time treba i da skrojim komponente. Odmah ovde da pitam da li s obzirom na namenu mogu da imam korist od 3 ili 4 jezgra ili da uzmem kvalitetan dvojezgarni procesor (iliti da li igre koriste vise od 2 jezgra ako ih ima).
Ne jurim top end vec nesto sto ce aktuelne igre (voznje,pucacine) pristojno poterati.
Svaki predlog je dobrodosao.
Ako nije problem dajte i procenu za komponente koje imam:
Athlon X2 5000+ BE
Biostar TA770
Sapphire 3850 512 DDR3
Geil Value 2x1Gb duall chanel kit DDRII800
Unapred zahvalan.
Zaboravih da navedem da su komponente jos pod garancijom.
Poslednja izmena: