Šta je novo?

Upgrade kompa

• Začetnik teme Začetnik teme djukaa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

djukaa

Slavan
Učlanjen(a)
08.06.2008
Poena
305
Pozdrav,
Trenutno imam sledecu konf:
i5 760
P55-CD53
8 gb ram( na 1333)
GTX 750 ti
napajanje neko MS 550 w

Da li mi je neki upgrade ako bih uzeo i3 4170,Msi h81m-p33,2x4gb 1600mhz,magnum pro 450w, zadrzao bih moju grafiku, posto nisam neki gamer, ali svremena na vrijeme odigram po koju ne toliko zahtjevnu igru( WOT, WoW, GTA V) i koliko mislite da vrijede ove komponente polovne.
Hvala!

Bolje pogledaj za neki i7 prve generacije i još 8GB rama, mada ne vidim poentu ako ti i sada rade te igre što ponekad odigraš. Jeste taj i3 malo bolji, ali da znaš da i5 četvrte generacije drže dobru cenu kad budeš hteo opet da menjaš.

U pravu si, mozda je bolje da izguram jos malo pa da uzmem nesto krsteno 🙂 Jedan savjet koji bih mogao da uzmem kuler za ovaj moj procesor, posto sam primjetio da dize temp opasno, posto ovaj fabricki i nije neki(naravno promijenicu i termalnu pastu , makar to redovno radim 🙂 Hvala!

Mozes ovde na forumu hvaljeni LC CC 120, koji kasnije mozes da zadrzis da hladi i novije procesore, za koji se budes odlucio. Ja imam CM Hyper 212 EVO koji mi R5 2600 drzi hladan kao spricer na 4GHz ali ne znam da li moze on na soket 1156. Svakako su ta dva dobar izbor ali bih ti rekao da potrazis i neku bolju pastu (nisu skupe), jer mi je cudno da stok kuler ne hladi kako treba ili provetri kuciste malo bolje. Ako nije provetreno kuciste, dzaba hladnjaci...

Nazad
Vrh Dno