IzNoGooD
Čuven
- Učlanjen(a)
- 20.08.2003
- Poena
- 860
Dakle, juce mi je zveknuo jedan hard disk na kome mi je bio sistem i to mi je prelilo casu. Odlucio sam da radim upgrade samo ako je ekonomski isplativo. Dodatni razlozi su nabavljen LCD TVa od 40" kao i estetska potreba za promenom kucista.
Trenutna konfiguracija:
Procesor Sempron 2800+ S754 (o/c 2400)
Maticna DFI Infinity NF4x
HDD nekoliko komada Maxtora sto IDE sto SATA
Graficka Galaxy 7600GT sa Zalman cooler-om
Napajanje Codegen od 400W
Memorija 2.5 GB DDR1 od toga 2x1GB crven Kingmax
Hteo bih sto jeftinije da prodjem - naravno.
Cilj je sledeci: za 100 Evrica da uzmem Seagate HDD + neko value kuciste sa napajanjem. Posto je prvenstveno bitna estetika (jer stoji u dnevnoj sobi - slika prilozena) nekako nam se najvise dopalo Frontier Gladiator srebrni koji bi se uklopio sa wooferom od Xoro HSX 531
Dakle, gde je najpovoljnije naci Seagate od 70ak Evra
Za jos 100 Evrica bi radio upgrade, tako sto bi prodao stare komponente (ili zamenio za bolje) , ali tu se postavlja pitanje sta je isplativ upgrade. Definitivno ne bi davao vishe para od navedenog, a najvishe me zanimaju igrice i HD Ready filmovi za 40" u rezoluciji 1360x768. Nekako licno vishe preferiram AMD, i verujem da cu se pre cenovno u to uklopiti u odnosu na Intel.
Otvoren sam za sugestije.
Trenutna konfiguracija:
Procesor Sempron 2800+ S754 (o/c 2400)
Maticna DFI Infinity NF4x
HDD nekoliko komada Maxtora sto IDE sto SATA
Graficka Galaxy 7600GT sa Zalman cooler-om
Napajanje Codegen od 400W
Memorija 2.5 GB DDR1 od toga 2x1GB crven Kingmax
Hteo bih sto jeftinije da prodjem - naravno.
Cilj je sledeci: za 100 Evrica da uzmem Seagate HDD + neko value kuciste sa napajanjem. Posto je prvenstveno bitna estetika (jer stoji u dnevnoj sobi - slika prilozena) nekako nam se najvise dopalo Frontier Gladiator srebrni koji bi se uklopio sa wooferom od Xoro HSX 531
Dakle, gde je najpovoljnije naci Seagate od 70ak Evra
Za jos 100 Evrica bi radio upgrade, tako sto bi prodao stare komponente (ili zamenio za bolje) , ali tu se postavlja pitanje sta je isplativ upgrade. Definitivno ne bi davao vishe para od navedenog, a najvishe me zanimaju igrice i HD Ready filmovi za 40" u rezoluciji 1360x768. Nekako licno vishe preferiram AMD, i verujem da cu se pre cenovno u to uklopiti u odnosu na Intel.
Otvoren sam za sugestije.