Šta je novo?

Update Windows XP bez internet konekcije

BelThaZoR

Slavan
Učlanjen(a)
13.04.2006
Poena
370
Da li je izvodjivo i kako? Da li mogu da na jednom mestu downloadujem updateove i da ih bacim na taj kompjuter preko CD, USB, DVD ili kako vec? Ili je mozda cak dovoljno da se stavi samo SP3 (ovaj vec ima SP2 u sebi) iako je jos uvek RC?

Hotfix Installer V2, the automated way...

WPC je napisao(la):
Description

This program automates the installment of hotfixes.
For those that dont use windows update or,
like me have no net at home and have to dl the hotfixes on their job.
This takes the strain out of the job to install all of those hotfixes.

How does it work?

It is coded in Autoit, and all it does is executing the hotfixes one after another with the specified switches.
for this version, only type1 hotfixes are supported.

Would like some testers for this, supported windows versions are 2000 and XP, suprise...? not really huh.

More info...

Markokikinda, nazalost, ovo nece da radi, jer microsoft ne da.

do skoro je bio aktivan project - Autopatcher, koji je prokleti pe*erski MS ukinuo u julu 2007.

Autopatcher program je imao u sebi sve Tweak-ove, win programe, recomended i critical update-ove, .net frameweork i sve shto bi autoupdates sam instalirao, a sada shta ti ja preporuchujem -

nadji autopatcher jul 2007 full release, i onda ga instaliraj, nadogradi, i ostace ti manje od 10ak megabajta da dobijesh up to date kompletnu instalaciju svih update-ova.

na ti torrnet za 32bitni XP, autopatcher jul 2007

E ovo mi je prvi torrent kog sam ljustio sa preko 100KB/s.

Hvala Igoritza

Ne moze da ne radi... Hotfix Installer skida update i onda ga pakuje u jedan fajl, nije kao Autopatcher...
Gore u opisu piše sledeće: "for this version, only type1 hotfixes are supported."

Šta mu to dođu "type1 hotfixes"?

Upotrebi Windows Updates Downloader na nekom kompu sa inet konekcijom, narezi, prenesi na off-line komp i update-uj...

ja sto sam updateovao sa autopatherom, to mi je :) mislio sam da vise nema updatea, ali moracu ovo da probam

pa kazem ja lepo - autopacher July full 2007 release, i ostane ti 10 megabajta da ga aptudejtujesh.

Nazad
Vrh Dno