Šta je novo?

Update Kaspersky-a 2009

• Začetnik teme Začetnik teme oggich
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

oggich

Slavan
Učlanjen(a)
27.06.2008
Poena
319
Imam problem sa Kaspersky-em 2009.Kljuc traje do sredine maja meseca,odmah da napomenem.Javlja mi se problem pri update-u,stalno mi izbacuje error communicating with update server,sva podesavanja su na default,i proxy i sve.Moze li neko da mi pomogne?Sta da radim?:wall:

Posalji mail na [email protected] i dobices odgovor u veoma kratkom roku...ubedljivo imaju najbolju podrsku

@oggich

Jel mozda u pitanju KIS 2009? Meni se desilo da nece da odradi update na dva racunara na koje sam ga instalirao (odmah posle instalacije). Zvuci cudno, ali u oba slucaja je proradilo samo od sebe posle par dana.

Meni se to isto desilo nakon instalacije, da nije hteo da odradi update. Posle dva dana je odradio sam i nikad vise. Pokusavao sam rucno ali nista nije pomoglo, skinuo sam Kaspersky i stavio nod32 i sve radi:d

Gibli,bas taj Kaspersky Internet Security 2009.Ja se ponadao da vredi nesto,kad nista.A nema sta mu nisam napravio,i cackao po proxy-u u settingsima i sve,ali nece pa nece,i to sam napravio,pustio 2 - 3 dana da vidim sta ce biti,i opet nista.Batalio sam to i vratio se na Aviru free.Da li iko zna resenje za problem?Citao sam nesto na singi.rs,ali to je za stariju verziju uputstvo

Poslednja izmena:
.... ... po meni najbolji AV do sad ... brdo hardova sam kacio na moju masinu radi ciscenja.. nikad masina nije ni stucnula... mada, da trazim djavla kao 80% korisnika sakatog znanja internet surf-a, 100% bi i on pustio nesto ...
poz svima

Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh Dno