Šta je novo?

Update 10.5.8

yooyo

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
28.06.2005
Poena
730
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Optički internet
Da li je neko probao? Na pravom Macu verovatno radi bez problema, ali kako je na Hackintosima?

well.. probacu pa cu javiti...

Ziv je.. 10.5.8.. za sada radi..
imao sam problema sa wireless kartom (ionako koristim neke budzene drivere) i zeza me zvuk (alc883).. ali sad cu to da opravim.
Dakle.. iPC 10.5.6 -> Software Update 10.5.7 -> Software Update 10.5.8
Masina:
ASUS P5K-SE, Q6600, 2GB RAM, SATA HDD 320GB, NVidia 8800GT (512MB), USB mis, PS/2 tastatura

edit: opravio sam i zvuk.. zaboravio sam da popravim extensions permissions. Na navedenoj konfiguraciji koristim neke wireless drivere iz 10.4.7 (Aetheros chip) i custom ALC883 iz iPC 10.5.6.

Poslednja izmena:
Kod mene proslo bez problema. Nisam uocio nikakve razlike.

Ja tek sad vidim da ti Yo koristiš software update, a ja kad sam išao sa combo-m obavezno mi je pucao sistem. Probaću i ja tako, pa se javljam.

Da li neko moze da mi objasni kako se radi apdejt na Hackintoshu? Imam Kaly 10.5.2, a odradio bih apdejt na 10.5.8. Je l' moze pomoc, posto to prvi put radim.

Jabuka pa na software update, ali budi spreman da reinstaliras sistem ako nesto podje po zlu.

Odlicno, hvala puno.
Jos jedno pitanje, da li da sinem ovaj apdejt od 200+MB ili ovaj "tezi" od 700+MB?

Ako si na 10.5.7 skini onaj od 200Mb, ako imas neku stariju verziju leoparda mora tezi.

Evo i ja da javim, updateovao sam sa 10.5.6 na 10.5.8 i sve je ok proslo, samo sam morao da reinstaliram drajvere za zvuk i graficku (iste stare drajvere sa 10.5.6).

kod mene je pukao samo zvuk posle update-a! kako da instaliram opet drajvere za zvuk? tj kako da ih izvucem sa diska?

Sve sto imas na disku imas i na netu, potrazi lepo na insanelymac forumu drajver.
Mada mozda mozes da pokrenes instalaciju iz pocetka, i ako mozes da iskljucis da ne instalira sistemske fajlove vec bukvalno samo drajver.
(cini mi se da sam jednom tako ja odradio)

Nego meni izgleda ne radi sleep. moracu da se zezam s tim, ali sada nemam vremena.

Poslednja izmena:
Jedno pravilo koje sam ustanovio prilikom updejta... bekapujte extenzije pre updejta pa posle vratite one koje vam trebaju.

kako to da uradim? ima li negde neki tutorial?

Uz iPC se dobija x86 tools. Ako ga imas, startuj taj program i tamo ima dugmence backup extensions.

Vrh Dno