Šta je novo?

Upcoming pc games in 2009

Kad se samo setim one Valveove "ne brinite, idemo sa epizodama- vise epizoda, brze ce da izlaze i to na godisnjoj bazi, nego da cekate nastavak dve godine:D "

Ti se ochigledno ne secash broda, koji je najavljen u EP2 :)

Ili u prevodu gordon freeman i zimske charolije :d

Nisam presao EP2, Kad sam dosao do kraja i video koji su smor smislili za ubijanje strajdera, umesto da su mi dali missle launcher i municiju, odustao sam.

HL3 je dobrodosao sto se mene tice, ali ove epizode...No dobro, stvar ukusa i praga tolerancije.

Tu se pažljivo analizira koliko će trebati Yellow Box-a, koliko Collector's Edition-a, Episodes Pack-ova, Complete Edition-a...organizovati distribucije, pa zatim opremiti Steam za distribuciju 20-ak različitih paketa (HL1 + HL2, HL2+epizode, HL1 + exp + HL2 + epizode, HL2+epizoda3, samo epizoda 3, HL2+epizoda2+epizoda3, HL2+epizoda1+epizoda3...), pa proceniti u kom će trenutku biti marketinški najpovoljnije da se to izbaci (dok raja izađe iz opšte ekonomske krize), zato i treba toliko vremena. Samu igru će napraviti za 15 dana.

Slazem se. Ja sam ih ranije obozavao, ali sad su bas u fazonu koji si opisao...

Poslednja izmena:
Da se razumemo, ja ih ne osuđujem nešto posebno, niti se ljutim, imam šta da igram :) Razumem ih, lova je u steam-u, HL franšiza mu tu dođe samo kao neki dodatni prihod, mečka koju treba sa vremena na vreme čačnuti da bi se svi podsetili kakvo je ime Half Life i da je Valve iza njega. Da se nešto cimaju da pokušavaju da idu u svemu ispred konkurencije, opet se ne isplati preterano kada se sagleda cost/benefit. ***, to je tako.

Dok oni objave, nama će se dogoditi pravi Half-life...
Da se nadovezem.

Divili smo se filmovima :
Planet of the Apes,
I Robot,
Hancock.

Nece tako da bude, bice jos gore.

Bas sam se nadao HL2-Ep3, ali izgleda nista od nastavka.

Kakve veze ima film Planet of the Apes sa filmovima I Robot i Hancock, osim što stanovnik planete majmuna glumi u potonja dva? :d Goreg glumca je onima koji su čitali Asimova teško zamisliti...

PA imaces 30 minuta "mozgalice" sa buradima i kutijama, ubices 349 Anthlion-a (ali ce biti crveni ovoga puta), proci ces kroz 4 podruma sa zombijima (gde neces naci vise od 10 metaka za pistolj i jedan mali med-pack, to obavezno mora tako posto inace ne bude strasno), posle toga ce neko od ekipe biti ranjen ili ubijen i ovoga puta ces voziti motokultivator sastavljen od kolica za shoping i tomosa 4.
To ce biti pravi izazov posto ce deonice biti izuzetno krivudave, a motokultivator nece imati kocnice.
Posle toga ces naici na neku nuklernu-teleport napravu kroz koje oce da posalju brojeve krednitnih kartici svih iz citadele, nju ce inventivno cuvati brdo trupera (mozda ih oboje i u plavo ovoga puta, siva i bela su vec pomalo (jos od prvog star wars-a) izlizane).
Da bi unistio tu spravu (koja ima staklene zidove i tecnost koja kljuca unutra), moraces da pobijes 23 strajdera tako sto ces koristiti lastis iz gaca nekog naucnika, specijalno balansiranog da moze da lansira sarene spendale strajderima pod nokte. To ces morati raditi sa motokultivatora (koji nema kocnice) pri brzini od tacno 104km/h kako bi spenadle postigle pravi momentum.

(opciona varijanta je da ce ubaciti klackalice iznad kojih kada strajder stane ti bacis bure od gore na jedan kraj kako bi sa drugog kraja lansirao specijalnu ciglu strajderu u jaja, ali moras desno da pogodis, to je slaba tacka)

on the serious note: sacuvaj me Boze EP3 posle onog EP2...Mnogo radje cu ponovo procitati Gordona Frohmana tj. "Concerned", to je jedini vredan materijal vezan za HL posle HL2. :type:

Odlicno :)

valjda sto su sva tri filma krshevi totalni

Od majmuna do kataklizme i nazad.

Realan kraj zapadne "civilizacije" u kojoj 3 milijarde ljudi radi, zarad blagostanja 200.000 pravih bogatasa ( onih koji kroje krize, a posle ih resavaju ) na celoj Zemlji.
Za Niburu vec imaju sklonista u Appalachian Mountains.

Eto, zbog toga.

COD 4? nema KRIZE... WTF?

Poslednja izmena:
Still life 2 jedva cekam. Prvi deo je bio retko dobra avantura. Zaboravio sam koji ju je studio pravio, ali znam da je bio neki poznat po dobrim avanturama.

Mislim da je Microids studio pravio.

Vrh Dno