Šta je novo?

Upcoming pc games in 2009

Pa naravno da nema...ali svi znamo da ce da izadje...neke godine...mozda ove...ili sledece:d

Izeš Duke-a čekam ga već 12 godina :d

Realno jedino sto stvarno zeljno ocekujem su Mafia 2 i Operation Flashpoint 2 , premda mislim da ce i ArmA 2 i Empire:Total War biti kvalitetni naslovi.

Ja sam spreman da Dukea cekam i forever, a vi:d

U najavi su i svinje 2, za prolece, kad priroda pocinje da se budi i zora ranije da rudi:D

Mass Effect 2 treba da izadje i za PC i za xbox360 u Q4 2009....

Poslednja izmena:

Fino, ocekivao sam ME2, ali dosta kasnije. Cuvajte save-ove kako bi nastavili tacno tamo gde ste stali :)
Ja sam zrtvovao council na kraju :-devil-:

Ovo bi trebalo da bude CoD 6?

Da, zeznuo sam se ***...

Ja nisam nigde video da se spominje 2009. Samo pise "TBA". Mozda i bude, ali nista nije potvrdjeno.

Uf kakav lapsus :S:

Da, moja greska. Jer video sam da pise "ultimate edition" da izlazi u februaru, ali nisam znao sta to znaci. Pa sam onda jos malo googlao, i nasao sam na jednom sajtu da zapravo izlazi mnogo kasnije. Medjutim kad sam postavio post, kasnije tek sam izvalio da je to "ultimate edition" u stvari i izlazak igre za pc verziju izmedju ostalog.

Bilo bi dobro kada bi neki moderator mogao da se iscima i popravi listu, i igara koji fale, i da prepravi datume, ili ako moze da se namesti da ja mogu da promenim svoju poruku, sam bih uradio.

Da, zeznuo sam se ***...

Ja nisam nigde video da se spominje 2009. Samo pise "TBA". Mozda i bude, ali nista nije potvrdjeno.

Da, moja greska. Jer video sam da pise "ultimate edition" da izlazi u februaru, ali nisam znao sta to znaci. Pa sam onda jos malo googlao, i nasao sam na jednom sajtu da zapravo izlazi mnogo kasnije. Medjutim kad sam postavio post, kasnije tek sam izvalio da je to "ultimate edition" u stvari i izlazak igre za pc verziju izmedju ostalog.

Bilo bi dobro kada bi neki moderator mogao da se iscima i popravi listu, i igara koji fale, i da prepravi datume, ili ako moze da se namesti da ja mogu da promenim svoju poruku, sam bih uradio.

Ma nije tvoja greska, nego sam ja odvalio glupost, citam na sajtu da izlazi februara i napisem oktobar :D Ultimate edition znaci da ce imati "out of the box" sve one besplatne dodatke sto su ove godine dodavali konzolasima za dz.

Bogami, bice podosta zanimljivije ove godine. :) Neke naslove ne mogu da docekam. SC2 na prvom mestu i bez konkurencije. Znam da ce me Blizz cediti i psihicki maltretirati dok god budu mogli, ali ovaj put zaista imam nadu da ce se igra konacno pojaviti 2009, pa makar bio i decembar u pitanju. :) Sledeca igra od koje jako mnogo ocekujem je svakako Dragons Age. Bioware me prakticno nikad do sad nisu razocarali (izuzev Jade Empire) tako da zaista sa nestrpljenjem iscekujem jos jedan njihov RPG masterpiece. The Lord of the Rings: Conquest me takodje poprilicno interesuje, bas kao i Drakensang. Cini mi se da je G@W vec postovao neke screen-ove u Clubbing sekiji, pa ako je igra izasla i ako je neko vec imao prilike da je proba, voleo bih da cujem utiske, jel mi deluje jako zanimljivo. :)

P.S. Fable 2 svakako treba da se nadje na listi. Port za PC se uveliko sprema.

Poslednja izmena:
Sto mi simpa deluje Alpha Protocol... Mix Mass Effecta, GOWa i nekog RPGa. Skeptican sam, ali se nadam.

Drakensang i Dragon Age vec balavim

@Vuk_Gamer:

Fino si zapazio, ono jesu slike iz Drakensang-a ali igra (nazalost) josh nije izasla. Kao shto pishe u prvom postu (byAchilles82 :)) igra bi trebalo da se pojavi veoma uskoro (jan'09).

Jel zna neko da li izlazi u skorije vreme nesto sa STAR WARS tematikom ( nebitno da li je RPG ili FPS ) ???

Hoće li bar najaviti ove godine HL2: Episode 3?

Dok oni objave, nama će se dogoditi pravi Half-life...

Uhhh kad bi Episode 3 izasao ove godine....Mada neverujem!

Ovo je trebalo da bude KOTOR 3 ali izbacise to umesto kotora...koje selje :mad:

Selje su oni odavno, ali moraju nekako da pokrpe MMO trziste posle fijaska sa Galaxies-om

@ RazbojNick
Kome treba EP3, kada cemo dobiti Black Mesa!

Poslednja izmena:
Selje su oni odavno, ali moraju nekako da pokrpe MMO trziste posle fijaska sa Galaxies-om

@ RazbojNick
Kome treba EP3, kada cemo dobiti Black Mesa!

AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! SAD SAM TEK VIDEO!!! LOOOL :wall:

Black Mesa (previously known as Black Mesa: Source) is both a third-party total conversion mod for Half-Life 2 and remake from 1998 video game Half-Life. The ultimate goal of the mod is to recreate the original Half-Life from the ground up, using the advanced capabilities of the Source engine, the improved graphics quality of Half-Life 2 and enhanced character AI, to create a new and more engrossing in-game world by introducing more varied, complex environments and more challenging, realistic gameplay. Black Mesa will be playable by anyone who owns any Source engine game.

DO JAJA!!

http://www.youtube.com/watch?v=oGlhgVz5r6E

Dobro, ali to je opet HL classic all over again. Ja bih da vidim kako se zaplet dalje razvija i koje su novine u HL univerzumu.

Dobro, ali to je opet HL classic all over again. Ja bih da vidim kako se zaplet dalje razvija i koje su novine u HL univerzumu.

ma nije "pa dobro", to je extra :D . Ja sam prvi deo pokusao pre jedno godinu dana da igram, medjutim postao sam suvise razmazen sto se tiche grafike. Bas sam i mislio kako bi bilo dobro da je taj prvi deo sa boljom grafikom.... kad eto prave prvi deo bas sa tom boljom grafikom :D . Ja jedva cekam. Jer prvi deo sam igrao kao klinac, vise se ni ne secam tacno priche. Bice fenomenalno igrati prvi deo sa source engine-om. Jedva cekam :D

PA imaces 30 minuta "mozgalice" sa buradima i kutijama, ubices 349 Anthlion-a (ali ce biti crveni ovoga puta), proci ces kroz 4 podruma sa zombijima (gde neces naci vise od 10 metaka za pistolj i jedan mali med-pack, to obavezno mora tako posto inace ne bude strasno), posle toga ce neko od ekipe biti ranjen ili ubijen i ovoga puta ces voziti motokultivator sastavljen od kolica za shoping i tomosa 4.
To ce biti pravi izazov posto ce deonice biti izuzetno krivudave, a motokultivator nece imati kocnice.
Posle toga ces naici na neku nuklernu-teleport napravu kroz koje oce da posalju brojeve krednitnih kartici svih iz citadele, nju ce inventivno cuvati brdo trupera (mozda ih oboje i u plavo ovoga puta, siva i bela su vec pomalo (jos od prvog star wars-a) izlizane).
Da bi unistio tu spravu (koja ima staklene zidove i tecnost koja kljuca unutra), moraces da pobijes 23 strajdera tako sto ces koristiti lastis iz gaca nekog naucnika, specijalno balansiranog da moze da lansira sarene spendale strajderima pod nokte. To ces morati raditi sa motokultivatora (koji nema kocnice) pri brzini od tacno 104km/h kako bi spenadle postigle pravi momentum.

(opciona varijanta je da ce ubaciti klackalice iznad kojih kada strajder stane ti bacis bure od gore na jedan kraj kako bi sa drugog kraja lansirao specijalnu ciglu strajderu u jaja, ali moras desno da pogodis, to je slaba tacka)

on the serious note: sacuvaj me Boze EP3 posle onog EP2...Mnogo radje cu ponovo procitati Gordona Frohmana tj. "Concerned", to je jedini vredan materijal vezan za HL posle HL2. :type:

Ti se ochigledno ne secash broda, koji je najavljen u EP2 :)

Ili u prevodu gordon freeman i zimske charolije :d

on the serious note: sacuvaj me Boze EP3 posle onog EP2...Mnogo radje cu ponovo procitati Gordona Frohmana tj. "Concerned", to je jedini vredan materijal vezan za HL posle HL2. :type:
Ja ne znam zašto se potencijalni naslednici igara unapred ocenjuju prema prethodnicima, kad sa druge strane imamo toliko nastavaka odličnih igara koji su (totalni) promašaji, ali su hvaljeni na sva usta zbog stare slave, pa čak se i zažmuri na neke nedostatke zbog iste...

Tu se pažljivo analizira koliko će trebati Yellow Box-a, koliko Collector's Edition-a, Episodes Pack-ova, Complete Edition-a...organizovati distribucije, pa zatim opremiti Steam za distribuciju 20-ak različitih paketa (HL1 + HL2, HL2+epizode, HL1 + exp + HL2 + epizode, HL2+epizoda3, samo epizoda 3, HL2+epizoda2+epizoda3, HL2+epizoda1+epizoda3...), pa proceniti u kom će trenutku biti marketinški najpovoljnije da se to izbaci (dok raja izađe iz opšte ekonomske krize), zato i treba toliko vremena. Samu igru će napraviti za 15 dana.

Nazad
Vrh Dno