Šta je novo?

Upcoming Games > SEPTEMBER

Moji favoriti:
Heroes V
Oblivion
Call of Duty 2
Quake 4
F.E.A.R.
X3

Vietkong 2 moze da bude OK, mada i sa ovima ne znam sta cu do proleca, ali onog 2007 :D

FEAR pozlaćen

FEAR će zvanično biti izbačen 18 Oktobra.

http://www.whatisfear.com/us/

LOS ANGELES, CA – (September 16th, 2005) – The countdown to one of the biggest PC game launches this Fall has officially begun, as Vivendi Universal Games (VU Games) today announced the October 18th global street date for F.E.A.R. ™ (First Encounter Assault Recon) from Sierra Entertainment. Additionally, VU Games unveiled plans to release an all-new F.E.A.R. multi-player demo in late September. The multi-player demo will follow on the heels of the hugely successful single-player demo that has reached more than 1.5 million downloads since its release in August, making it one of the most popular game demo downloads in history.

“As evidenced by the popularity of the single-player demo and the early critical praise from game reviewers, F.E.A.R. has already become the must-have game to own this Fall,” said Philip W. O’Neil, Chief Operating Officer and President, North America for VU Games. “Delivering a global street date of October 18, 2005 will ensure that the game simultaneously hits retail shelves around the world on the same day and will enable hundreds of thousands of gamers to experience the thrill of F.E.A.R. together.”

Sami programeri Oblivion su rekli da ce zahtevnost ista kao kod Half Life 2 i recimo da je recomended konfiguracija procesor na 2.4, 1 gb rama, mnogo hard diska jer samo zvucni fajlovi zauzimaju oko 5GB i kartica klase x800, ali ce raditi i na mnogo slabijim konfiguracijama, a igra izgleda dobro zbog tekstura, sami objekti nemaju mnogo fejsova pa samim tim i nisu mnogo zahtevne tako da ce igra biti sasvim prosecno zahtvna za igru takvog kvaliteta

Isprobao sam F.E.A.R demo i shta da kazem...veceg hypa a ****** od igrice josh nisam vidio..shta ima tu revolucionarno ? Najobichniji FPS vidjen vec 1 000 000 puta a uz to slabo sljaka chak i na 6800GT.

Battlefield 2 (pa i COD, MOHAA, DOOM III ili bilo koji iole bolji FPS) je za F.E.A.R misaona imenica.

@Angelwp:
Najozbiljnije, navedi mi jednu (*ucking one), pazi jednu, stvar koja je revolucionarna u F.E.A.R demou ? Ili pak koje si to "loodilo" vidio u demou... :wave: ...pusti forume, po forumima imash i profesionalno placene ljude da pishu hvalospjeve.

Poslednja izmena:
Koga briga da li je igra revolucionarna, vazno je da je ultra zanimljiva sa super pricom i atmosferom, a ne kao smor od Doom 3.

Ralex2 je napisao(la):
Koga briga da li je igra revolucionarna, vazno je da je ultra zanimljiva sa super pricom i atmosferom, a ne kao smor od Doom 3.

Pusti prichu i atmosferu ima neshto shto je mnogo vaznije a to je - igrivost. A po tom je F.E.A.R sasvim prosjechan (ako ne i ispod prosjeka) i uopshte ne zasluzuje toliki hype.

Eh kad se sjetim Amiginih dana, those where the days. Jedan North&South (posebno u multiplayer:u :) ) bi mogao i dan danas da oduva F.E.A.R sa svom svojom fancy grafikom.

@filipenko:
Poshto su i igrice postale dio kulture kao npr. muzika i film tu je sad nazalost i mainstream. Nekad su igrice bile malo kao subkultura a ne big business i bilo je mnogo vishe originalnosti. A F.E.A.R je mainstream da ne moze da bude veci i zato po meni nije vredan pomena a kamoli epiteta kao "revolucionaran".

Poslednja izmena:
How yes no...

Vremenom mi sve vise smetaju te prazne price "kako je komodor rulao" ili "kako su dobre bile igre na amigi" i "kad se setim 1991-97".
Priznajem da je tada bilo sarma i ideja, ali niposto da su ondasnje igre bolje nego sadasnje.

Jel uopste izaslo nesto od gore najavljenih igara osim moto gp3?

psaras_pa je napisao(la):
Jel uopste izaslo nesto od gore najavljenih igara osim moto gp3?

Izaslo je dosta toga: Squad Assault: Second Wave, Battle of Britain II: Wings of Victory, NHL 06, Fable: The Lost Chapters, Earth 2160, WWII Tank Commander, ... Za ostale ne znam. Nisam ih probao!

vecina hitova izlazi na kraju meseca,,,
ja sam od svih nabrojanih igrao samo fable,i jos uvek ga igram.
najvise iscekujem expanziju za rome.jos samo deset dana:)

jaooooo ni ja ne mogu da dochekam rome barbarian invasion.....

Nacekacete se kako stvari stoje. Za nju mora da se ima patch 1.2 a za 1.2 ne postoji "ono" za patch.
Mada mozda i ne bude tako...

november first :)

Vrh Dno