Šta je novo?

Unutrashnje farbanje CM Stacker 832 B ...

ovo je neka glossy black?

Jeste, nije mat. Izgleda super kada se stave stranice, one kao malo vuku na mat a ovo mu bas daje neki two-tone efekat, kao ona mala Lancia :D
Mozda ti se ne svidja sto nije mat ovako ali veruj mi kada se sve bude sklopilo izgledace odlicno.

Verovatno će biti ok, ali mat je mat. :)

Razmišljam da odnesem kućište kod ortaka, auto limar. Opasno farba aute, valjda će umeti i ovo lepo da odradi. E sad, pošto spolja ide farbanje crvena,žuta i crna, plamen efekt, kao da kućište gori, razmišljam kako da ga ofarban iznutra.

gde si uradio tog HAF-a i koliko si chekao da to odrade?

gde si uradio tog HAF-a i koliko si chekao da to odrade?

A kako bi bilo da procitaš temu od početka, a ne samo banes i ostavis glupi komentar na kraju...pa zaboga ima samo dve strane:wall::wall::wall:

@ OCZ, stvarno dobro izgleda, mada i ja sam pristalica mata, volim da matiram:d
Ja sam počeo da sredjujem neko midi kuciste, pa sam sad nesto stao, uhvatio me neki nerad, ali završiću ga kad sam već počeo i sprejevi su me do sada koštali oko 2k, tako da je ovo extra povoljno.:wave:

Jeste, nije mat. Izgleda super kada se stave stranice, one kao malo vuku na mat a ovo mu bas daje neki two-tone efekat, kao ona mala Lancia :D
Mozda ti se ne svidja sto nije mat ovako ali veruj mi kada se sve bude sklopilo izgledace odlicno.
nije da mi se ne svidja, nego ja ne volim mnogo glossy look... ukusi su razliciti :)

meni je najepse satin black. to mu nije bas skroz mat, imam mali odsjaj ali tek tek.

Prilozi

• domino039.jpg
    domino039.jpg
    198.3 KB · Pregleda: 126
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno