Šta je novo?

Unreal Tournament 2003 retail patch v2166

Paradigma

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
09.07.2000
Poena
740
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel Core i9-10850K | Corsair Hydro Series H80i v2
Matična ploča
ROG MAXIMUS XII HERO (WI-FI)
RAM
Trident Z RGB DDR4-4000 CL18-22-22-42 1.35V 32GB (4x8GB)
GPU
PNY GeForce RTX 3080 Ti 12GB XLR8 Gaming REVEL™ EPIC-X RGB™ Triple Fan
Storage
Samsung SSD 970 PRO 1TB | Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB | WDC WD80EFAX | WDC WD80EFBX
Zvuk
Sound Blaster Z
PSU
Cooler Master V1000
Kućište
Thermaltake Level 10
Monitor
ROG SWIFT PG348Q
Miš & tastatura
Logitech G903 Lightspeed Wireless | Logitech PowerPlay | Corsair K70
Ostale periferije
BOSE Companion 50
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Postoji li kakav crack za ovaj patch?

Probaj sa onim sto je na CD-u mislim ja sam ovaj zadnji patch sa njim crackovao samo ne znam koji je mislim da je moj 2136

kako mozes sa "onim sa CD-a" da krekujes novi patch, kada je to samo exe koji se zamenjuje? Ja sam sa 2136 skinuo nocd exe, koji se zameni posle updatea... Sada se na GCW ceka novi krek, odnosno nocd exe... pa da i to skinemo

Ja sam sasvim lepo crackovao zadnji patch znaci jedan pre ovog sto vi imate sa tim sto je na CD-u i radi mi boom

stvarno me interesuje kako ti radi krek za 2.00 na verziji 2136 ...
pa i sad na 2166

Ne znam kako ali mi radi na 2136 :p

Dobro, pojavi li se taj novi crack? Gledao sam na GCopyWorld-u, oni nisu update-ovali sajt od 16.12. MegaGames takodje nema nista...

Ljudi ajde kada se o ovome raspravlja gde ima taj patch da se skine 2166 i jel to taj famozni u kojem je moguce snimanje demoa i ostalo???

byMaX je napisao(la):
Ja sam sa 2136 skinuo nocd exe, koji se zameni posle updatea... Sada se na GCW ceka novi krek, odnosno nocd exe... pa da i to skinemo
Za NoCD ti ne treba nikakav crack, samo treba u ini fajlu da pod CD Path uneses "..\"
Time dobijas da igra ne proverava CD nakon instalacije. A crack je crack i on je neophodan da pokrenes igru.

da da da
novi patch omogucava demorec komandu

i popravlja jos malo igru

Vrh Dno