Šta je novo?

Unreal II gotov !

• Začetnik teme Začetnik teme golub
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma, Unreal 2 ce biti malko zahtevniji od UT2003, cisto zbog toga sto je SP, a u SP-u nije bitno da imas 60fps kao u MP-u; dovoljno je i 25 tako da ja vec vidim da cu da igram u 1280x960, sa svim "holly shit" detaljima i anisotropic-om na maksimumu

Ne bih se slozio da je 25 dovoljno jel ja kad podesim UT2003 da u proseku daje 25 (botmach) meni minimalni frame rate iznosi 4 a max 50 fps, na fly-by testu minimum je oko 25 gde je prosek vec 75 a max 225, realno 25 ni slucajno nije dovoljno (nizasta) kao ni 60 (za multi, za SP je skoro OK), tek negde oko 100 (prosek) moze se reci da igra radi glatko u skoro svakoj situaciji (to vazi za sve FPS igre a posebno za ovaj novi UT 2003 engine kome frame rate varira u odnosu 1:10; min:max).

type;

(D)
(D)

Mare je napisao(la):
Q3demo1 892 FPS na 1 GHz P3

Bice sreca ako na tom CPU predje i 150 realno oko 120 fps na tom testu nezavisno od graficke karte... po toj logici ima 3Dmark jedno 100000 sa sve FSAA :hump: i to na Intel-u P3 😀 😀

Nisam ja naveo teoretski sta bi bilo kad bi bilo. Ovo je rezultat testa. Imam drugara koji zivi negde preko i ima ovo kod kuce. BTW 3DMark ne radi na ovome, jednostavno nece da se pokrene, najverovatnije zbog nekompatibilnosti drajvera ili 3dmarkove nesposobnosti da inicijalizuje ista sto ima jednu nulu vise u ukupnoj cifri memorije (128 vs 1024 MB).

Nisam ja naveo teoretski sta bi bilo kad bi bilo. Ovo je rezultat testa.

Nije ni teoretski moguce na 1 GHz P3... ni teoretski... nevezano za graficku kartu taj CPU+FSB/133 to nemoze da uradi, mozda moze nekih 10-12 % od toga. Pa ja ni na najjacim PIV nisam video ni 450fps sa magistralom od preko 600 QP, a ovaj ce na 133 to da istera

😀 :wave; 😀

Jedino je moguce ako postoji neki vrlo jak koprocesor koji preuzima jos neke funkcije na sebe i to ne samo T&L nego i fiziku i uopste ceo kod igre pa se CPU/FSB i AGP maltene iskljuce iz igre po bilo kom osnovu😕 😕 😕 :whip ,) (D)

The pocetnik je napisao(la):
Ocigledno nisi video obsidian x24 na kojem unreal i ut rade brze nego na gf3,a kartica ima 24MB edo memorije na 100MHz,a gf3 ddr na preko 400MHz(sramota za gf3,iako je igra optimizovana za vudu karte).

kako se ljudi loze bez razloga chudo jedno, pa ovo moje je bilo samo konstatacija trenutnog stanja sa kartama koje su 'relativno' svakom dostupne i briga me da li ce i GrandKafa sutra-prekosutra biti najjachi na tom polju... a nisam prichao o prototipovima 😛
uostalom, dzaba vama taj vash vudu kad je mrtav...

Ji 4Tze je napisao(la):
kako se ljudi loze bez razloga chudo jedno, pa ovo moje je bilo samo konstatacija trenutnog stanja sa kartama koje su 'relativno' svakom dostupne i briga me da li ce i GrandKafa sutra-prekosutra biti najjachi na tom polju... a nisam prichao o prototipovima 😛
uostalom, dzaba vama taj vash vudu kad je mrtav...

EEE nema sada tako. Voodoo ne mozes da diras. Mozes da pipkas (i :hump: ) koliko hoces zvanicnog VD predsednika ove zemlje, ali da mi diras VOODOOOOO, nikako i skroz nikako 🙂 🙂

Nazad
Vrh Dno