Šta je novo?

Unreal i soft mod ???

Dark Angel

Čuven
Učlanjen(a)
19.01.2002
Poena
735
Moja oprema  
CPU & Cooler
XEON E5440 mod 775
Matična ploča
ASUS P5B
RAM
6 Gb
GPU
GIGABYTE 1050 TI
Storage
SSD Biostar 240Gb + HDD...
Zvuk
XONAR D 2
PSU
CORSAIR
Monitor
SAMSUNG 32" TV
Miš & tastatura
LOGITECH MX MASTER x2
Ostale periferije
LOGITECH Z-5500
Laptop
ASUS VIVOBOOK OLED 1513, MACBOOK PRO 5.2 + 7.1 + ...
Tablet
ASUS TRANSFORMER
Pristup internetu
  1. Optički internet
Nakon promene kartice ( ranije VOODOOO ...) sada GF2 GTS. Deinstaliram i ponovo instaliram UNREAL ... jer mislim da je greh
ne odigrati je ponovo sa ovakvom karticom.
Ali - igra nece da se pokrene ni u cemu osim u soft modu.
Pokusao sam da to preinacim, ali bez uspeha - uvek mi nudi 3dfx, soft mod i nekakav VR...bla..bla....
Neznam u cemu je problem i gde gresim ????

Pa Unreal je pravljen u doba vladavine 3dfx-a, sasvim je normalno da ce da se buni sto mu poturas konkurenta 😉
Salu na stranu, probaj da nabavis neki od poslednjih patch-eva za Unreal, to bi trebalo da ti pomogne. Mada ni jedan drugi mod ne izgleda tako dobro kao Glide u Unreal-u, jednostavno se vidi da je engine pisan za njega.

Sad sam malo gledao i imas ovde da skines najnoviji patch: http://unreal.epicgames.com/versions.htm

Dandy je napisao(la):
Pa Unreal je pravljen u doba vladavine 3dfx-a, sasvim je normalno da ce da se buni sto mu poturas konkurenta 😉
Salu na stranu, probaj da nabavis neki od poslednjih patch-eva za Unreal, to bi trebalo da ti pomogne. Mada ni jedan drugi mod ne izgleda tako dobro kao Glide u Unreal-u, jednostavno se vidi da je engine pisan za njega.

Mislim da je fora u tome sto Glide ima bolje balansirane boje ili već šta je tačno u pitanju sa bojama. Kod Direct 3D se može popraviti stvar sa korekcijom game, ali nikada se ne dobiju toliko tople boje.
Inače i sa zadnjim patchem za Unreal ima par manjim bagova u D3D.

Dandy je napisao(la):

Nije fora u konkurentu, fora je u tome shto unreal na bilo kojoj D3d karti ne izgleda ni blizu glide verziji....eeee, kakve bi mi danas igre igrali da nije bilo smorvidije i M$a 🙂

kjoji je predzadnji ?

driver je napisao(la):
...

Nije fora u konkurentu, fora je u tome shto unreal na bilo kojoj D3d karti ne izgleda ni blizu glide verziji....eeee, kakve bi mi danas igre igrali da nije bilo smorvidije i M$a 🙂
igrali bi igrice ogranicene na FullScreen, 16bpp paletu, i rezoluciju od 1024X768 :mig:
Doduse imali bi FSAA 4 free!

Nedjo je napisao(la):
...

igrali bi igrice ogranicene na FullScreen, 16bpp paletu, i rezoluciju od 1024X768 :mig:
Doduse imali bi FSAA 4 free!

To nije tacno, vec Voodoo 3 je mogao preko 1024x768 (u igrama, ne mislim na desktop), a Voodoo 5 je mogao i 32 bpp.

Glide je baratao mnogo efikasnije (ekonomicnije) sa memorijom na primer.
Kada se M$ lati necheg to uvek izaziva gradnju novih fabrika memorija 😀

Nazad
Vrh Dno