Šta je novo?

Unreal 2 i Unreal Tournament 2003

byMaX je napisao(la):
Ne, jer nigde nema uputstva... Beta verziju zna samo da testira Anand Lal Shimpi Manki, i nikome nece da kaze... Uh, kako bih voleo da se ratosiljam kvejka tri...

Dosadio je i bogu i narodu...

Ali Max, zar i ti tako o tvojoj omiljenoj igri...

Peca je napisao(la):
Dosadio je i bogu i narodu...

Ali Max, zar i ti tako o tvojoj omiljenoj igri...

Znas kako, ni ti vise ne igras AOE, zar ne? Kako ono bese "probao sam WC3, pa mi se nesto ne svidja... " ?:)

byMaX je napisao(la):
Znas kako, ni ti vise ne igras AOE, zar ne? Kako ono bese "probao sam WC3, pa mi se nesto ne svidja... " ?:)

Peci se nesto ne svidja WC3 ??? Fala Bogu da ima jos onih koji dele moje misljenje. WC3 nije ama bas nista posebno sto se same igre tice...mozda kao prica, animacije i ta smaranja, ali je brate mnogo cudan osecaj u samoj igri, i to u losem smislu...
Grafika strava, ali manje-vise vec vidjena, a od toliko najavljivanog sistema nadgradnje ispostavilo se da samo treba voditi racuna o onom mekasimalnom broju jedinica tj. nijednu ne treba bacati i to je to...
Naravno, to me nije sprecilo da ga predjem :)

Mister No je napisao(la):
Peci se nesto ne svidja WC3 ??? Fala Bogu da ima jos onih koji dele moje misljenje. WC3 nije ama bas nista posebno sto se same igre tice...mozda kao prica, animacije i ta smaranja, ali je brate mnogo cudan osecaj u samoj igri, i to u losem smislu...
Grafika strava, ali manje-vise vec vidjena

Prikljucujem se......cak ni ne mislim da je nesto grafika. U principu je "lepsa" za oci grafika u nekim 2d igrama nego ta polu kockasta zbudzena grafika sa ostrim linijama u tim "3D" igrama.

Igra mi se nije svidela kad sam video beta verziju jos. I dalje mislim da je WC2 lepsi 10 puta za oci od trojke. Pozdrav!

byMaX je napisao(la):
nisam nista dobio :(

luka.l je napisao(la):
Prikljucujem se......cak ni ne mislim da je nesto grafika. U principu je "lepsa" za oci grafika u nekim 2d igrama nego ta polu kockasta zbudzena grafika sa ostrim linijama u tim "3D" igrama.

Igra mi se nije svidela kad sam video beta verziju jos. I dalje mislim da je WC2 lepsi 10 puta za oci od trojke. Pozdrav!

Ti to mene kompromitujes ? :D Pa kako moze WC2 da bude lepsi od WC3 ????? Pa WC2 je izasao pre 5-6 godina...
P.S. presao sam i njega i onaj dodatak Beyond The Dark Portal pocetkom godine...:)

Mister No je napisao(la):
Ti to mene kompromitujes ? :D Pa kako moze WC2 da bude lepsi od WC3 ????? Pa WC2 je izasao pre 5-6 godina...
P.S. presao sam i njega i onaj dodatak Beyond The Dark Portal pocetkom godine...:)

Verujemo mi tebi da ti dobro igras WC...:D

Lepsi je za "OCI". Mirnije boje, fine teksture. Bez te robusne "3D" kvazi grafike.

Pozdrav!

Nazad
Vrh Dno