Šta je novo?

Unravel

Emix

Čuven
Učlanjen(a)
26.03.2011
Poena
570

http://www.unravelgame.com/

The game will be downloadable on PC, Xbox One and PS4, but no release date just yet.

Izgleda odlicno, nije jos poznat datum izlaska.

Poslednja izmena:
Prelepo. Dizajn nivoa je vrh.

da, da... tako je trebalo da prave 2d platforme prethodnih deset godina. svaka im čast.

U principu, ovakvi naslovi me uvek najviše obraduju. Pre svega zato što nema pompe oko njih jer su neočekivani, a uz to su originalni, grafički doterani, kreativni - odnosno edukativni i obično veoma, veoma zabavni... a možemo reći slobodno i da su pre svega humani. To su igre u kojima nema nasilja, a i ako ga ima ono je najčešće simboličnog karaktera, poput onog prikazanog u Machinarium-u. Kamo lepe sreće da je više ovakvih igara. Verujem da bi svet bio makar za nijansu bolje mesto nego što je sada.

Termin izlaska se približio i mogu da dodam još samo - jedva čekam! ;)

Koliko ovo dobro izgleda, jedva cekam.

Ovi traileri su me odusevili. Igra izgleda predivno. Nadam se da ce uskoro stici, taman dok zavrsim Orri and the Blind Forest.

Odigrao sam danas 30 minuta zabavna igrica lepa grafika. Dobra zanimacija

Mislim da su se malo *****ali ako su Denuvo na ovo stavili.

Poslednja izmena:
Zeznuli su se Techland jer Denuvo na Dying Light: The Following nisu stavili. Sada ceo internet igra njihovu igru za dz, jer nema sta drugo. Neka, naucice se pameti sledeci put.

Sto vise gladnih internet usta bude silovao preostale igre koje ne prihvate Denuvo, to ce biti veci pritisak na CDProjekt da i oni popuste i pljunu na svoju biznis strategiju DRM free igara.

Poslednja izmena:
Kako da popuste kad im je to ceo biznis model?

Igra je za 10. Jako dobro urađena grafički, odličan gameplay i "fizika". I setna priča onako malo da udari na emocije. Kao Inside, dragulj od igre. Može se preći za dva tri dana. Upravo sam gotov sa njom :)

Poslednja izmena:
Vrhunska igra !!! Ko voli stare dobre platforme ova igra sigurno ce mu se svideti. Preporuka !

Konačno stigla na red, i mogu reći da mi je krivo što ne odigrah ranije, stvarno je prelepa igra u svakom pogledu. Od mene 10. :)

Odmah sam otišao na Origin i uzeo i nastavak, taman je na lepom popustu.

Vrh Dno