Šta je novo?

Unlock nokia 6680

mojo_jojo

Čuven
Učlanjen(a)
23.09.2002
Poena
619
Da li je ovo moguće uraditi?

Može li neko da preporuči nekog pouzdanog?

samo jedan covek to radi, svi ostali su "nosaci"

70€ devojka je predala u neki servis.

Inače predala je u subotu i treba sačekati sledeći ponedeljak.

kolko,70 eura, ja cu ga za te pare napravim.Esu bre oni normalni dobije 20 eura i neka mi jos peva

Zaista, zašto je to toliko skupo?

Zato što niko drugi ne radi, pa može se?

Svi upucuju na jednog jedinog coveka u BG.
Zezam se nekoliko dana po netu i nista osim toga nemogu da saznam.
Samo par ljudi prosledjuje telefone tom tipu, ostali ih "nose" do njih.
Da se pojavis pojedinacno je nemoguce.
Prosto nemogu da verujem da samo JEDAN covek to radi.
Trenutno proveravam dali "preko" moze da se uradi telefon, jer stvarno je nazamislaivo da je tako.
Telefon postoji 5-6 mes. i niko drugi osim "tog" tipa. Zacudjujuce.

Poslednja izmena:
nemoj ni da trazis, nema sanse, samo on radi, gubis vreme

Copy/Paste sa forum.gsmhosting.com:

"At this moment, there is no solution to unlock bb5 mobile phones like 6630, 6680, 6681,6280, N70, N90 & N91"
"What is BB5 ? It new platform what Nokia Mobile Phones use in new products. After review it looks similar to WD2 platform(ex. 6600). It can't work without operation system. Heart of BB5 is main procssor "RAP3G". This name is codename used by Nokia to describe very good Texas Instrument integrtaed prcosseor developed for mobile solutions. It's new technolgy OMAP 1710(up to 220 MhZ)."

matrix77 je napisao(la):
Copy/Paste sa forum.gsmhosting.com:

"At this moment, there is no solution to unlock bb5 mobile phones like 6630, 6680, 6681,6280, N70, N90 & N91"
"What is BB5 ? It new platform what Nokia Mobile Phones use in new products. After review it looks similar to WD2 platform(ex. 6600). It can't work without operation system. Heart of BB5 is main procssor "RAP3G". This name is codename used by Nokia to describe very good Texas Instrument integrtaed prcosseor developed for mobile solutions. It's new technolgy OMAP 1710(up to 220 MhZ)."
Izvadi 70evrica i ostavi telefon nedelju dana pa ces da vidis kako je moguce...
Potvrdjujem da samo jedan covek na svetu moze trenutno da ih otkljuca. On je trenutno u Bgd. Svi znaju njegovo ime... A retko ko ga zna licno. Inace za njega su vezana i ranija resenja (nokia dct3, dct4, prve serije Sagem) oko kojih se digla velika prasina u svetu mobilnih telefona. Sada Nokia telefoni nove generacije stizu u nasu zemlju rasklopljeni i u dzakovima, pogodite kod koga i zasto.
Ruke mu se pozlatile, samo neka nastavi tako...

Inace jedino fizicko resenje za otkljucavanje ovih telefona je da se prebaci flash sa nekog istog takog pokvarenog telefona.... koji je vec bio otkljucan...

Poslednja izmena:
I budite srecni sto smo uopste u ovako lepoj prilici da imamo njega i otkljucavamo BB5 telefone.

miodragz je napisao(la):
Potvrdjujem da samo jedan covek na svetu moze trenutno da ih otkljuca. On je trenutno u Bgd. Svi znaju njegovo ime... A retko ko ga zna licno. Inace za njega su vezana i ranija resenja (nokia dct3, dct4, prve serije Sagem) oko kojih se digla velika prasina u svetu mobilnih telefona. Sada Nokia telefoni nove generacije stizu u nasu zemlju rasklopljeni i u dzakovima, pogodite kod koga i zasto.
Ruke mu se pozlatile, samo neka nastavi tako...

Da nije možda nekad radio u Nokii?

Sasa_NS je napisao(la):
Da nije možda nekad radio u Nokii?

Koliko ja znam nije. Dosta se pricalo da ima svog coveka u Nokia-i... Ali je mala verovatnoca da ima coveka i u Nokia-i i u Sagem-u (i njih je jedno doba jedini otkljucavaom dok na nije podario calculator za free)?

Mikeli

onaj koji ima coveka u Nokiji taj dobija unlock kodove bas iz Nokije i ne treba mu nikakva pamet. A ja koliko sam cuo, ovaj covek je po struci matematicar i jako je pametan... Svaka mu dala i svaka mu cast!
I ne ceka se toliko zato sto on kontaktira Nokiju, bla, bla... vec zato sto ima jako puno aparata na otkljucavanju...

Ljudi su u pravu, to za sada radi samo jedan covjek, iako meni i dalje nije jasno kako je on jedini koji to moze, ali pretpostavljam da je jedini u nasoj zemlji, a te price o dzakovima koji dolaze u scg ne vjerujem da su istina. u inostranstvu sigurno ima ljudi koji to rade.

p0z

Veruj mi nema,na mnooogim forumima cak i ne veruju da je UOPSTE moguce to odraditi a kamoli da tamo neki Dejan u tamo nekoj Srbiji to radi pa onda neka i dalje veruju u to a mi cemo da uzivamo u otklucanim telefonima! ;)
Pozdrav ,)

p@r@d0x je napisao(la):
Ljudi su u pravu, to za sada radi samo jedan covjek, iako meni i dalje nije jasno kako je on jedini koji to moze, ali pretpostavljam da je jedini u nasoj zemlji, a te price o dzakovima koji dolaze u scg ne vjerujem da su istina. u inostranstvu sigurno ima ljudi koji to rade.

p0z

Ajde nadji nekoga bilo gde napolju da moze da uradi, a da ne salje u Beograd...
ima dosta foruma po netu, uclani se probaj-pitaj i doci ces do istog odgovora...

Mikeli

Bla bla bla...

Kako ? Kako? Kako ? E pa lepo....on je jedini koji to radi koliko god to bilo nemoguce svima u svetu i ovde....i tacka....

Narocito mi je drago zbog ljudi koji nose telefon od 500e a hoce da ga dekodiraju za 3....

@miodragz
100% si u pravu !

@veske
Pa napravi ga onda i prodaj za 90 !

@Vlajsa NBG
Svaka cast !

@srkymil
Verovao ne verovao tako ti je...moguce je da se rade neki BB5 al samo sa odredjenih mreza/zato jer mogu da se izvuku kodovi/...ali sto se tice BB5-RAP3G v3.00E za sada ih ne radi NIKO !

@all
Uzivajte i sto kaze Vlajsa NBG budite srecni sto ste u SRBIJI i ne morate kao ostatak sveta da nosite u stranu zemlju na dekodiranje... ;)

Pozdrav
Mackie

Poslednja izmena:
ali kako doci do njega ili nekog servisa pa.....
koji je to servis u bgd?

Intercom Terazije 24 (kod hotela Moskva) 011 / 2688.958

tamo sam nosio 6630 i platio 55e, za vikend je bio gotov

Imam N70 zakljucan na austrijskog operatera kako da dodjem do Dejana direktno, izbegao bih posrednike ukoliko je to moguce ?

Bane
063.230.742

evo linka za jedan nas symbian forum, tacnije sobe za S60 Software , pa potrazi tamo neki unlocker :)

Kod:
http://www.symbian-mobile.org/index.php?showforum=4

Poslednja izmena:
Blade Runner je napisao(la):
...kako da dodjem do Dejana direktno, izbegao bih posrednike ukoliko je to moguce ?
...

Mislim da je to nemoguce...
Jedino preko posrednika...

Mikeli

Prolso je dosta vremena od otvaranja ove teme a ja imam isti "problem" pa da vas priupitam da se nesto nije promenilo?

Treba da otkljucam jedan 6681, gde to mogu da uradim i koja je cena za to sada?

Nista se nije promenilo,i dalje ih radi samo Dejan,i dalje naplacuje 60-70 eura,kako gde (ustvari on uzima manje,ali se ugrade i radnje) pa ako mozes da nadjes nekog posrednika,ustedeces 10-ak eura!
Pozdrav ,)

dali neko zna gde mogu (ako uopste postoji) da nabavim BB5 unlock box u Beogradu i koliko kosta?. Zamolio me jedan ortak u australiju da mu to nabavim. mozete da mi posaljete email: [email protected]

Nazad
Vrh Dno