Šta je novo?

Universal Vista Inspirat Brico Pack 1.1 - 'de ces lepshe? :D

faXcooL

Čuven
Učlanjen(a)
30.10.2004
Poena
755
Universal Vista Inspirat Brico Pack 1.1

"Vista Inspirat Shell Pack is a complete custom shell pack for all WindowsXP, WindowsXP SP1 or SP2, Windows2003. It consists of modified icons and a new themed appearance for Windows XP

Before launching the installation you must restore Windows XP original state/dll (Without any shell packs). For example, if you have the Longhorn Transformation Pack, you must uninstall it before installing a new BricoPack.

What’s new in Brico Pack 1.1:
- The packs are universal, they work on all Windows XP (but not Windows XP 64).
- Auto installation of the visual style, but it is possible to choose if you want to apply it or not during the installation.
- Update function : if you use Windows Update, original Windows XP icons will reappear. With BricoPack Update Function, you can re-apply the shell pack with a simple click!
- Replacement of the files during the restarting of your computer, which makes it possible to completely avoid the problem of the files on use.
- Auto refresh of the icon cache.

download :

http://bricomix.free.fr/packs/Pack_Vista_Inspirat_1.1.exe
http://download.9down.com/software/Pack_Vista_Inspirat_1.1.rar

slika:http://members.lycos.co.uk/faxcool/faxcool_vista_shell_screenshot.JPG

Poslednja izmena od urednika:
Universal Vista Inspirat Brico Pack 1.1 je težak 30Mb. Isti look možeš da napraviš
uz Longhorn 5203VS (by Kol) - 350Kb. ;)

Nego, kako ide instalacija?
Ja sam bio skinuo neki Vista trans pack ali nisam mogao da ga poikrenem, jer, kao, nije validna 32bitna aplikacija...
Za cega dva dela?
Prvi je sama instalacija, da li se u njoj nalazi theme services?
Za sta je drugi, taj rarovani od 30 mega?

ZoNi je napisao(la):
ne bas... Ovaj Pack menja puno toga - ikonice i razne druge slikice...
ZoNi, ti vrlo dobro znaš da svi elementi dekoracije zajedno zauzimaju manje. Wallpaper + Visual style + Ikoinice ne smeju da zauzimaju 30MB ni u snu. ;)

pr. MINIUM XP(icons) ~ 4.5MB, Strange World IV(wallpaper) ~ 1MB, Inspirat VS ~ 500-600KB.

U svakom slučaju ne vredi taj pack 30MB... ;)

Ma za ukras :D
Btw, menja system files, pravi nov shell, ikonice, wallpaper, logon screen, themes i tako dalje. Kad se sve to raspakuje ima oko 460MB...

Stvarno pa nije 30 GBa to se skine relativno brzo. Isti mi je djavo dal cu da skidam 5 mb-a ili 30 mb-a

...pa i meni je sve jedno...

ali reci to onima na modemu!

Nego skinuo sam oba fajla mogli ste reci da su ista da ne skidam oba, ali bas me briga ionako nisam bio kod kuce.
Ali za ostale da znaju!
Idem da instaliram pa se javljam :eyebrows:

Poslednja izmena:
evo, po uputstvu sam pre instalacije deinstalirao longhorn transformation pack, i instalirao vistu.

Ali... nema ni jedne teme sem win classic???
Gde su teme? Treba njih da ostavim od longhorna ili sta? Nemoguce da u instalaciji nema tema, bre???

@faxcool Kako si namestio ovo sto svetli oko prozora? `Fala :wave:

Imas dole u tray-u ikonicu desnim pa podesavanja pa tu imas brdo opcija velicina, boje...

Nego treci put pitam {ako neko zna od ovih sto su instalirali} jel idu teme uz instalaciju ili sta???

Dok je bio instaliran kod mene nije imao nikakve dodatne teme,vec samo jednu,ovu koju sam video na prvom screenshotu....

Nisam mogao da se navikavam na novo,pa je na mom kompu proveo 1 sat i nekoliko minuta :D

@dr.Tiristor
Control Panel/Administrative Tools/Services/Themes/dupli click/Automatic/Start/OK

Hvala, nisam instalirao one extras-e pa zato i nije bilo te ikone u trayu. :wave:

kole89 je napisao(la):
@dr.Tiristor
Control Panel/Administrative Tools/Services/Themes/dupli click/Automatic/Start/OK
Toooo care, sad izgleda kako i treba da izgleda!!! :banana:
HVALA :wave:

Malo sam se bio uplasio tokom instalacije :d Prvo kada sam skontao da .exe fajl od 26 mb trazhi 450mb na disku, a onda kada sam video da patchuje sve zhive sistemske fajlove. :)
Enivej, nakon restarta odushevio me je logon screen koji je krajnje obichan, ali s obzirom da godinama nisam menjao default xp-ov, bio je super. :) Ne svidja mi se shto ima jednu jedinu temu (bar nisam uspeo da provalim da ima vishe) koja je ok ali ipak malo previshe svetla i fancy za moj ukus, a poseban trn u oku je bilo odvratno zeleno start dugme koje se ama uopshte ne uklapa u temu... Uninstall je usledio posle sat vremena i sve se vratilo na dobru staru normalu. :D Goodbye logon screen. :(

Nemm pojma ja mesecima koristim longhorn trans i navikao sam na njega. Lep je logon screen ali me nervira sto je i boot screen isti ostao, onaj win xp. Mesecima sam drzao longhorn boot screen tako da mi je malo zao.
Da ne moze ovde da se menja boot screen?
@delacroix> trebao si da uradis ono sto je kole napisao i imao bi teme! Ima jako lepih i diskretnih, ja drzim jednu istu tamno plavu mesecima i jos mi nije dosadila. Evo stoji jos uvek...

Ronnie Coleman je napisao(la):
Universal Vista Inspirat Brico Pack 1.1 je težak 30Mb. Isti look možeš da napraviš
uz Longhorn 5203VS (by Kol) - 350Kb. ;)

mogu li dobiti linkic za ovako nesto?
interesuje me da li je moguce obrisati ga u slucaju da mi se ne svidi.
hvala.

i jos jedno pitanjce... znam da sam dosadan.
posto bih zeleo da postavim style na sluzbenom racunaru, a style XP nije free program, da li postoji nacin da se iskoristi nekako ova tema bez prateceg softwera...
hvala o5.

delacroix> trebao si da uradis ono sto je kole napisao i imao bi teme! Ima jako lepih i diskretnih, ja drzim jednu istu tamno plavu mesecima i jos mi nije dosadila. Evo stoji jos uvek...

Da namestim themes service na automatic? Pa to po defaultu toji tako, a ja i dalje sa universal vista inspirat brico packom imam samo jednu temu (zapravo ima vista aero i vista xp, ali su identichne ). Chemu onda 450 mb?

Poslednja izmena:
Pa verovatno sistemski fajlovi :) Aj probaj da nadjes system32 :D

Jel se ovo racuna?

jhjhjhhj8sv.jpg

Nazad
Vrh Dno