Šta je novo?

Universal Share Downloader problem,code recognition vise ne radi

M!ST!CX

Čuven
Učlanjen(a)
18.12.2004
Poena
680
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD TR2 2920X @4.3GHz Full Custom Watercooling
Matična ploča
ASUS X399 ROG ZENITH EXTREME
RAM
32GB DDR4 CORSAIR VENGEANCE RGB PRO 3000MHz
GPU
Asus TUF Gaming GeForce RTX 3080 Ti OC Edition
Storage
Samsung M.2 NVMe 950 PRO 512GB + GIGABYTE M.2 NVMe 512GB + Samsung SSD 850 EVO 250GB + Samsung SSD 860 EVO 1TB + Samsung SSD 860 EVO 1TB + QNAP TS-431P2 @ 12TB
Zvuk
Logitech Z-5500 Digital
PSU
EVGA SuperNOVA G2 850W
Kućište
NZXT H9 Flow
Monitor
27" 27GP850 Nano IPS 180Hz + 27" LG 4K UK650-W + 27" ACER V276HL
Miš & tastatura
Corsair K70 MK.2 & Razer Lancehead Tournament Edition @ Razer Gigantus
Ostale periferije
Razer Nari 7.1
Mobilni telefon
Samsung Galaxy A34 5G
Pametni uređaji
Samsung Galaxy watch 3 45mm
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Ovako,skinuh pre nekih god dana sa nekog sajtaUSD +svi njegovi dodaci,i radio je savrseno do pre neki dan,od kada iz ne znam kog razloga program vise ne prepoznaje kodove vecj sad sam moram da ih ukucavam:S: ,trazio sam na sajtu ali sve pise na ruskom.Pretpostavljam da treba neki od tih dodataka da updatujem,ali ne znam sta.Pa bih zamolio osobe koje malo bolje poznaju materiju zvanu USD,i kojima program radi kako treba(znaci ne trazi da ti kucas kod vecj on to sam radi) da mi objasne sta treba da skinem,kako se to "instalirara" i koji je inace sistem "odrzavanja" tih definicija "svezim"(tj. up to date)ako sam ja nesto propustio da uradim da me upute na gresku.
Hvala unapred

Poslednja izmena:
da ne bih otvarao ponovo temu da li neko mozda ima plugin ili moze da mi objasni kako usd moze automatski da skida sa netload-a????
Imam verziju bez abyy-ja (umesto njega imam cap exe koji sam cita sa rapida ali mi za netload izbaci brojeve (cudno je da mi radi sa rapidom a nece sa netloadom posto je captcha jednostavniji))

@M!ST!CX

Pogledaj sadrzaj direktorijuma gde ti se nalazi USD. U zavisnosti koju verziju si skinuo, trebalo bi da ti se nalazi batch fajl pod imenom CapUpdateRS.bat. Pokreni njega i on ce uraditi update kodova za RS.

Druga varijanta je da pronadjes program E-lephant.0.0.1.1B koji sve to radi automatski, a pisao ga je Schlomikafa.

Pozdrav

Ja se izvinjavam sto nisam javio,problem je resen instalacijom nove verzije USDa,hvala useru "dedamrsoje":wave:
@Bocy stara verzija(posto nju nisam obrisao) mi prijavljuje ...\RapidShareComL.txt is empty...da li znas kako to da sredim?posto bih najradije voleo da osposobim straru verziju jer mi uz novu verziju iskacu pop up aplikacije za prepoznavanje koda,a to mi malo smeta prilikom rada na racunaru posto automatski izgubim "fokus" programa u kome radim,ili igrici.

jel moze meni neko da pomogne sa pisanjem plugina za netload i mediafire (ili ako ih ima da ih posalje) ili da mi kaze kako da podesim USD da radi sa ova 2 file hostera (kao sto sam napisao za netload mi izbaci captcha da ga sam unesem a za mediafire kaze da downloaduje html stranu i nikako ne uspe da skine bilo sta)

@M!ST!CX Za mi je, ali ne znam zasto ti to izbacuje. Probaj da skines onu verziju koju sam ti preporucio. Ja mislim da ce ti ona savrseno raditi

Poslednja izmena:
Ma ok,koristim sad ovu novu verziju,radi savrseno jedino sto izbacuje onaj popup sa DecryptionCheck,ali ***,moras da pravis kompromise🙁.

Nazad
Vrh Dno