Šta je novo?

uninstal xp service pack2

carnivora ursidae

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
12.10.2004
Poena
319
Zanima me dali je moguce odstraniti service pack 2 iz xp-a,tj.vratiti se na pack 1 ili je dvojka postala sastavni,nerazdvojni deo xp-a? :wall:

Poslednja izmena:
Ja mislim da je nemoguce, jer se ipak ogroman deo sistema zamenjuje novim fajlovima...

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Ja mislim da je nemoguce, jer se ipak ogroman deo sistema zamenjuje novim fajlovima...

A šta misliš čemu služi folder $NtServicePackUninstall$ od 300MB u C:\WINDOWS\ ? ,)

Može da se deinstalira iz Add/Remove Programs (Control Panel), čak posle toga sistem radi.... 😉 😛

Touche 🙂

Mada opet, bezveze sto dozvoljavaju uninstall servis peka, a ne dozvoljavaju uninstall media plejera ili directx-a nego moras da pravis restore point 🙂

ja sam mislio da predjem na SP2,mislim format C pa da instaliram od pocetka XP i da mu dodam SP2,ali vidim da su ljudi nezadovoljni,carnivora,sta te je nateralo da pozelis da vratis se na SP1

dobro ste me podsetili da ustedim 300mb... del $NtServicePackUninstall$
meni sp2 radi fenomenalno... doduse ne koristim mu ni jednu novu i "naprednu" opciju, ali nema veze |]
imam slipovan xp + sp2 i od sada samo to instaliram...

SP2 radi odlično...
Stefan1, instaliraj ga pa onda zaključi na osnovu svog iskustva.

Instaliraj ga kao slipstreamovanog, tako provereno radi (doduse, ja sam ga samo tako i instalirao do sada)...

Koliko sam shvatio SP2 ima problema sa Vidcomovim BT drajverima.

ma ima on milion problema, probaj da se nakacis na bilo koju banku ako imas citac na COM portu.
Nemoguca misija!
Ako je moguca - recite mi kako 😉

Srga je napisao(la):
ma ima on milion problema, probaj da se nakacis na bilo koju banku ako imas citac na COM portu.
Nemoguca misija!
Ako je moguca - recite mi kako 😉

To je proble bancinog softvera a ne operativnog sistema.
Za pocetak, iskljuci windowsov firewall.

bgillegal je napisao(la):
meni sp2 radi besprekorno..

I meni, slipstrimovana instalacija ili naknadni update - svejedno, i jedno i drugo glatko prolazi, probano na vise od dvadesetak razlicitih masina.

Obaska sto covek pre ili kasnije nekako mora da zakrpi sigurnosne rupe sa MS pecevima bilo da ih instalira preko sp1 posebno svaku, ili da to uradi primenom kompletnog sp2.

Poslednja izmena:
zeleni zub!hvala lave!nemam uninstal u addremove ali imam jedan file od 360mega za deinstalaciju.nisam ga iz starta nasao jer je skriven.u svakom slucaju sad je ok.
a skidam ga ne iz razloga sto ne radi nego sto me je osetno usporio.i smara previse.imam firewall(3 kom) i dovoljan mi je.a zakrpe?pa radi mi xp kao zmaj i bez njih.

Nazad
Vrh Dno