Šta je novo?

Undying - problem - trebam pomoc!

Marti Misterija

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
955
Ne mogu da udjem u nivo, odnosno nece da se ucita, izlece u win i kraj. Ubijem Elizabetu, spalim joj glavu, popnem me uz liticu u pecinu, krenem uz nju, pocne ucitavanje sledeceg nivoa i kraj... izletanje u win. Sve sam probao ali nista ne pomaze. Skinuo sam patch ali on je za texture. Evo kako izgleda poruka koja se javlja posle izletanja i win i molim da je pogledate...

Probaj sa starijim driverima.Uradi defrag diska. Spasi save-ove negde, pa instaliraj ponovo igru.Ako si oc cpu vrati ga u normalu?

Znam sve.. sve to sam probao, nista nije oc.. ni procesor ni video karta.... instalirao, deinstalirao, sacuvao save pozicije... dzaba!
Steta.... igra je odlicna!!!

da ne koristis Virtual Drive?

Ne koristim virtual drive... i za one koje zanima nasao sam, moguci doduse odgovor na svoje probleme. Elem na Rage3d forumu ljudi su takodje imali slicne probleme i "krivica" pada na Undying engine koje je ustvari od Unreal I. Za one koji to ne znaju u pitanju je Glide API pisam za (R.I.P.) Voodoo kartice pa on pravi prebleme u svim igrama koje koriste taj engine. Moje resenje problema je bilo deinstalacija igre i tuga sto sam stigao samo do polovine.

nadam se da nije kasno da ti saopstim ovo!!!
ne tuguj ....mislim da to nije problem....evo zasto!!!
skontao sam da imas voodoo karticu,pa ako nisam u pravu....izvini!
ja sam presao celu igru na konfiguraciji Cel 333MHz ,256 SD-RAM , VG 8 MB Integrisana + (u PCI slotu) VoodooII sa 4MB akcelerator....przio sam kao besam niti jednom mi nije "pukla" igra.....skinuo sam najnoviji driver (pre igre) i sprzio je kao besnu........ne znam sta je kod tebe problem!!!

Ne... nemam Voodoo.. vec ATi Radeon 7500 BBA.. sa kojim imam oko 120 fps na maximum setingsima. Problem je sto je engine igre pisan za Glide API koji je nature API |Voodoo kartica.

Vrh Dno